suupielet ylöspäin

Mitäs tänne oikein kuuluu? 

 Blogi pyörii ajoittain mielessä, mutta jostain syystä ei vaan saa aikaiseksi tulla kirjoittamaan vaikka kaikennäköistä onkin tapahtunut.

Voisin vaikka ensimmäisenä kertoa sen isoimman asian; meillä on nyt oma talo. Pääsemme muuttamaan huhtikuun loppuun mennessä omakotitaloon, jossa on pieni oma tontti, pihassa vanha kivinavetta sekä ulkorakennus autotalleineen ja makuuaittoineen. Siitä alkaakin sitten oman tallin rakennusprojekti. Tarkoituksena olisi, että Sandra ja Etta muuttaisivat porukoilta pois syksyyn mennessä. Mantsissa on hyvät laitumet joten hevoset saavat nauttia vihreästä ruohosta kesän ajan.

Minulla on tosiaan koulu loppusuoralla ja tulikin kirjoitettua työsopimus navetalle, jossa olin työharjoittelussa viimeisimmän jakson. Aloitan työt jo tulevana tiistaina koulun ohella ja kun koulu 17.4 loppuu, keskityn sitten duuniin kokonaan. Ihan huippujuttu, että töitä sain, ilman niitä tuskin taloakaan olisi. :-D

Ollaan Henrin kanssa oltu viikko nyt Ilomantsissa, tutuilla talonvahtina. Meillä on Dikin lisäksi kaitsettavana nelikuinen kultaisennoutajan pentu. Se onkin varsinainen riiviö! Diki leikattiin viime maanantaina ja se onkin nyt kuljeskellut tötterö päässä. Jätkä on tuntunut toipuneen leikkauksesta hyvin, jo tiistaina se liikkui ihan normaalisti. :-)

Hevosten kanssa on tullut myös touhuttua nyt kun viikko ollaan täällä oltu. Sandran kanssa ollaan hölläilty kentällä ja Etan kanssa käytiin kerran ohjasajamassa. Kaverini Minka tuli meille torstaina ja lähti tänään. Pitkään aikaan ei oltu nähtykään, joten oli tosi kiva kun Minka kävi. Myös Iida kävi meillä lauantaina ratsastelemassa, oli kyllä tositosi kiva kun nähtiin hänenkin kanssa pitkästä aikaa!

Tässä nyt on loppuun varsinainen kuvapläjäys, toivottavasti kuvat kelpaavat! ;-) Osa on minun, osa Henrin ja osa Minkan ottamia.


Kommentit

 1. Anonyymi5/4/15

  Miks ponilla ei oo kaulassa karvoja O.o
  hienoja on kaikki hepat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tunnistettiin viikko sitten lauantaina, karvoja jouduttiin ajelemaan että saatiin verinäyte :)

   Poista
 2. Anonyymi6/4/15

  Todella sievä tuo poni!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti