uusi heppakaveri


Tosiaan, meidän hevosvahvuuteen liittyi tällainen pilkullinen ruuna, lempinimeltään Hessu. 

Hopotin on minulle tuttu jo vuoden takaa, se oli tallipaikalla siellä, missä minä tein koulun heppaharjoittelun. Tarjouduin ottamaan jätkän meille, kun omistaja oli siitä luopumassa erinäisistä syistä johtuen. Tässä sitä siis ollaan, jälleen kolmen hevosen hoitajana... :-D

Eilen illalla Hessu muutti meille Ilomantsiin tammojen kaveriksi. Se saa nyt olla täällä laitumella, kunnes sitten syksyllä muuttaa tammojen kanssa meille Kiteelle. Vanhemmillani on vielä sen verran laidunta syöttämättä, että siitä riittää vielä kolmannellekin nelijalkaiselle ystävälle.


Hessun oikea nimi on Moenchshof's High Speed ja se on sukupuoleltaan ruuna. Rodultaan
knabstrup ja syntynyt 14.6.2005.

Hopotin on ratsukoulutettu, tasoa en osaa sanoa tarkalleen. Se on nyt lomaillut jonkin aikaa, hevosesta riippumattomista syistä, joten kuntoa pitää kohottaa sekä saada turhaa massaa pois. Joskin, tuolla laitumella se varmasti vielä hieman paisuu... :-D Luonteeltaan tämä kaveri on rauhallinen, hieman ehkä hölmö ja höslä, mutta ei potki eikä pure. Ihmisen läheisyyttä se rakastaa ja heppakavereista se on hiukan läheisriippuvainen. Mutta eiköhän me tän kanssa selvitä! Tammojen kanssa tää tuli kyllä hyvin juttuun, ei ollut mitään ongelmia. :-)

Tää ruunan rupukka tulee siis nyt myös osaksi blogia! Tää nyt oli vaan tämmönen Hopottimen esittelypostaus, kirjoittelen kuulumisia jossain vaiheessa.

Kommentit

  1. Tämä on tainnut olla Kuusamossa joskus tosi nuorena? Muistan nähneeni tästä kuvia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä yhtään sanoa missä tämä on ollut ennen nykyiselle omistajalleen tuloa. :)

      Poista

Lähetä kommentti