päivitystä blogin puolelle!


Pahoittelen heti alkuun blogin puolella ollutta hiljaisuutta. Ei ole ollut oikein intoa kirjoitella, lähinnä johtuen kameran puutteesta. Järjestelmäkamerahan mulla on, mutta olen jotenkin onnistunut kadottamaan sen laturin jonnekin talomme syövereihin. Laturia ei ole vieläkään löytynyt, täytynee varmaan ostaa uusi, että pääsee ulkoiluttamaan järkkäriä.

Tilattiin viime viikolla Henrin kanssa Gigantista digikamera, siitä on ollut puhetta jo jonkin aikaa ja nyt oli sopiva sauma hankkia sellainen. Tää kamera on varmaan halvimmasta päästä, mutta mitä nyt testailin pikaisesti ulkona, niin kyllä sillä ihan hyviä kuvia saa! :-) Nyt on siis mahdollisuus toteuttaa blogiin myös videopostauksia!Mitä meille sitten kuuluu? Ihan hyvää! Tai sanoisinko, samaa kuin aiemminkin.

Sandralla on tiineysvuorokausia takana 248. Varsan liikkeet mahassa näkyvät jo selkeästi ja maha on kasvanut. Nyt massu alkaa tippua selkeästi alaspäin. Sandra on vielä aika virkeä ja jaksaa vielä maastossakin puksuttaa menemään. Mitään rankkoja lenkkejä sillä ei enää tehdä, mutta jotain kuitenkin, koska kunto täytyy pitää jollain tapaa yllä. :-) Ruokintaan on nyt lisätty Protein sekä ADE-vitamiinia putte on syönyt jo jonkun aikaa. Vajaa kolme kuukautta on siis laskettuun, alkaa kyllä pikku hiljaa jännittää!

Kyselin tammikuussa postaustoiveita varsajutuista, siihen tuli muutama kommentti. Toteutan postauksia, kunhan nyt ehtisin jossain vaiheessa istua koneen ääressä. :-)

248vrk
Hevoset ovat ulkoilleet ihan normaalisti, onneksi nyt on ollut sen verran leutoa, että niitä on pystynyt pitämään ilman loimia ulkona. Ratsastamassakin on muutaman kerran käyty, Hessukin on sisäistänyt maastoratsun uran aika hyvin! ;-) Ensi kesänä olisi tarkoitus tehdä meille kotipihaan kenttä, kun viime syksynä sitä ei millään aikataululla ehditty tekemään. Kyllä noilla maastoillakin pärjää, täällä on aika paljon mökkiteitä, missä saa käydä ratsastamassa. Lisäksi ollaan käyty muutaman kerran naapurin pelloilla, tietysti luvan kanssa.

Etallakin ohjasajettiin Assin kanssa vähän aika sitten! Poni meni tosi hyvin, käytiin tiellä kävelemässä eikä Etta ollut moksiskaan. Sen kanssa on kyllä niin mukava tehdä hommia! Toivottavasti saataisiin sille ponikärrit, niin päästäisiin ajelemaan.


Nyt on tullut lenkkeiltyäkin, oon taas löytänyt motivaation siihen hommaan. Melkein joka päivä (tai joka toinen, riippuu onko mitä tekemistä kotona) ollaan käyty heittämässä joku lenkki, meidän vakkari on reilu viisi kilometriä. Kunto on noussut kyllä kohisten, yleensä hölkätään vähän yli puolet lenkistä. Muutama kilokin on jo näillä lenkkeilyillä tippunut, joka on toisaalta ihan mukavaa ja motivoi liikkumaan vielä enemmän. Mitään virallista laihdutusta en yritä, haluan lähinnä kohottaa kuntoa ja pitää mielen virkeänä.

Lisäksi menin minäkin höpsähtämään tuohon aikuisten värityskirjaan! Oon lapsesta asti tykännyt värittämisestä, pienenä kyllä tuli väritettyä enemmän hevoskuvia... :-D Tuo värittäminen on kyllä tosi rentouttavaa puuhaa ja siinä kyllä aika vierähtää.Tähän loppuun muutama kuva hevosista tänään tarhailemassa, onneksi tuli laitettua niille loimet aamulla päälle. Koko päivän on tähän asti satanut räntää/lunta ja loimet ovat ihan märkinä, onneksi ei läpi asti. Toivottavasti kestävät iltaan saakka kuivina! Nää kuvat on otettu tuolla uudella kameralla.

Tällaista tällä kertaa. Nyt taidan laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä lenkille! Palaillaan taas, kun keksin jotain kirjoitettavaa. :-)

Kommentit