huhtikuu

Oon kyllä oikeesti maailman surkein bloggaaja!  Päässä pyörii koko ajan blogi ja postaaminen, muttei vaan saa aikaiseksi istuuduttua tietokoneen ääreen kirjoittamaan. Puhelimella on todella hankala kirjoittaa järkeviä kuulumispostauksia. Päätin nyt koittaa kirjoittaa vähän meidän kuulumisia, kuvituksena kylläkin puhelimella otetut kuvat, koska en ole ulkoiluttanut kameraa hetkeen.

Ollaan nyt viikonloppu Ilomantsissa käymässä, Assi hoitaa hevoset ja muut eläimet niin päästiin vähäksi aikaa lomailemaan! Kyllä tuntuu luksukselta, kun ei tarvitse aamulla herätä talliin, vaan saa nukkua niin kauan kuin nukuttaa. Kun hevoset muuttivat joulukuussa Kiteelle, ollaankin sen jälkeen herätty melkeinpä joka aamu viemään ne pihalle. Joten on jo vähän aikakin hengähtää. ;-) Kun varsa syntyy, en varmasti malta lähteä minnekään!

Postasin viimeksi maaliskuussa jotain järkevää, joten siitä on jo aikaa! Hevoset on vuoltu, ollaan käyty ratsastamassa useamman kerran, Etan kanssa on käyty muutamalla talutuslenkillä ja sillä on myös ohjasajettu. Riina ja hänen poikaystävänsäkin ehtivät käydä meillä jo toistamiseen, huhtikuun alkupäivinä. Lumetkin ovat alkaneet sulaa, Kiteellä ei enää paljoa ole. Ihana, kun kesä tulee!

Ollaan myös lenkkeilty aika ahkerasti, nyt on käyty kolmesti pyöräilemässäkin, kun tiet ovat sulat! Se on kyllä mukavaa vaihtelua kävelylle ja hölkkäämiselle. Oon myös tehnyt lihaskuntoa kotona, kyllä ittensä rääkkääminen on aika hauskaa! :-DHevosilla on nyt pääasiassa ratsastettu hiekkateillä, jotka ovat sulaneet. Nyt on mukava kyllä mennä, kun ei tarvitse pelätä jäätiköitä tai mitään muutakaan. Hessukin on ottanut maastoilun aika lungisti eikä se enää ole läheskään niin säikky kuin ensimmäisiä kertoja maastoillessa.

Vähän aikaa sitten käytiin myös Assin ja heppojen kanssa umpimetsässä rämpimässä. Hevoset tuntuivat kyllä nauttivan kovin ja kyllä siinä itsekin rentoutui!Muuten menee hyvin, eikä mitään sen ihmeempiä ole tapahtunut. Sandran laskettuun aikaan on tänään jäljellä 26 vuorokautta! A p u a. Nyt alkaa kyllä perhoset lennellä vatsassa, jännittää tuleeko sieltä ori vai tamma (varmasti ori), onhan varsa terve, meneeköhän kaikki hyvin, onkohan Sandra hyvä emä. Haluaisin niin kovasti nähdä varsomisen, mutta jotenkin luulen että ohi se menee kuitenkin. Meillä ei ole tarkoitus hommata valvontakameraa, koska sille tuskin muuten olisi käyttöä, kuin nyt tämän varsomisen valvominen. Ja talli on niin lähellä, että sama mennä katsomaan ihan paikan päälle, kuin kamerasta. :-DHuomiseen asti tosiaan ollaan Ilomantsissa ja joskus illalla palaillaan Kiteelle valmistautumaan tulevaan viikkoon. Tämän päivää meillä on ollut hoidossa tuttujen kultainennoutaja, Dikin kaveri. Koirat ovatkin painineet ihan urakalla, varmasti väsyttää illalla! :-)

Tästä tuli nyt varmasti niin sekava postaus, ettei tästä saa mitään selkoa... Mutta nyt sentään jotain elonmerkkiä tännekin!

Kommentit