jälleen pitkästä aikaa kuulumisia

Jälleen on vierähtänyt tovi edellisestä postauksesta, ei vain ole joutanut istahtamaan tietokoneelle ja kirjoittelemaan tänne. Touhua on riittänyt varsin paljon ja lisäksi on vielä ollut kaikennäköisiä juhlia, joissa on pitänyt käydä. Yhdessä vaiheessa tuntui jo, että olisi sama nukkua mekko päällä kun sai melkein joka päivä vetäistä jotain parempaa ylleen kuin ne kotihousut ja t-paidan... :-D

Kaikennäköistä on siis tapahtunut, kuviakin on tullut jonkinverran otettua. Tässä nyt ensimmäisenä Etan irtojuoksutuskuvia, joita on otettu toukokuun viimoisena viikonloppuna. Irtojuoksutettiin silloin Henrin kanssa ponia ja hypyytettiin sitä muutama kerta esteen yli ihan vaan mielenvirkistykseksi. Etta tuntuikin nauttivan siitä aikalailla!







Samana viikonloppuna (siis toukokuun viimeinen) ratsastelin Sandralla ilman satulaa pellolla. Siitäkin saatiin kuvia kun Henri jaksoi raahautua perässä kameran kanssa... :-D





Ikävä kyllä Sandra piti viedä uudelleen oriasemalle, ilmeisesti se ei ollut kiinnittynyt tarpeeksi hyvin... Niin miun tuuria taas! Kunnaneläinlääkäri kävi ultraamassa Sandran ja tyhjä se oli, asia varmistui paremmin vielä oriasemalla. Kiimakierto oli kuitenkin mennyt jotenkin sekaisin ja sisältä paikat olivat kuin tiineellä tammalla. No, Sandra viettikin nyt kaksi viikkoa Hammaslahdessa, käytiin se eilisiltana takaisin Ilomantsiin. Se siemennettiin jälleen kahdesti ja eilen havaittiin ovulaatio, toivottavasti se nyt tärppäisi!

Etta oli pari viikkoa meillä yksinään, kun Sandra oli riijjuureissulla. Poni pärjäsikin tosi hyvin, ihan yllättävää ettei se hirnumista enempää kaveria näyttänyt kaipaavan. Tottakai se oli iloinen, kun suomiputte palasi takaisin tänne. :-) Hyvä juttu tietää, että se pärjää tarpeen tullen yksinäänkin!

7.6. sunnuntaina juhlittiin valmistujaisiani (sain paperit 29.5.) ja otettiin silloin ponin kanssa valmistujaiskuvat Henrin kanssa. Ponilla vaan meinasi mennä hermo, ei se olisi oikein malttanut paikallaan pysyä ja sitten kun pysyi, se näytti ennemmin pystyyn kuolleelta muulilta kuin ponilta. :-D




Eilen illalla tultiin tosiaan käymään yhden yön yli Ilomantsissa. Minulla oli tämä päivä vapaa, huomenna pitääkin aamulla jo mennä töihin. Ratsastin Sandralla tänään kevyesti pellolla sekä hieman kentällä, ihan vaan testaillen meidän uutta ostosta... ;-)





 ... Sandralle tuli siis ostettua lännensatula! Jos tällä päästäisiin nyt humputtelemaan jonkin aikaa.

Ihmeempiä meille ei kuulu, ehkä tässä päällisin puolin kuulumiset. Paitsi; minulle ja Henrille muutti kolme kanaa lauantaina! Ne on siis Kiteellä, tehtiin navettaan niille koppero josta on käynti pihalle. Juhannuksena käydään vielä kanamuorien seuraksi kukko. :-)

Palaillaan taas kun keretään!

Kommentit