tämän päivän hevostelut

Huh, täällä on kyllä todella talvista! Tänäänkin on melkein koko päivän satanut lunta, kyllä niin toivoisin, että nämä olisivat jo pysyvät lumet. Ei vaan kiinnosta yhtään mikään sohjo, kuravelli tai vesisade! :-( Ihme kyllä, tänään ei nukuttu pitkään niinkuin yleensä viikonloppuisin. Toisaalta hyvä, ehti nimittäin tehdä kaikennäköistä järkevää ja vähemmän järkevää.

Minulla on hirveä into tällä hetkellä postailla blogiin, mutta itseäni inhottaa aina vain kirjoitella ratsastuksista. En vaan Kiteellä saa aikaiseksi kirjoitella mitään, kun puhelimen netti on niin tajuttoman hidas, ettei sillä pysty edes bloggeria avaamaan... Nyt kuitenkin aiotaan hankkia mokkula, joskin on vielä selvityksen alla mikä liittymä meidän kannattaa ottaa, että se varmasti toimii. Asuinpaikassamme on muutenkin todella huonot verkko- tai puhelinyhteydet ylipäätään, ettei kaikki siellä todellakaan toimi niinkuin pitäisi. :-D No, jospa pääsisin jossain vaiheessa postailemaan tänne muutakin (ja mielellään useammin), postausten laadusta huomaa, kuinka minua tympii kirjoitella vain hevosten kanssa touhuiluista. Vaikka eihän siinä, heppablogihan tämä oikeastaan onkin... :-D



Diki hyppelehti muina miehinä verkkoaidan yli... :D

Tänään liikutukseen pääsivät sekä Hessu, että Sandra. Haaveissa oli ohjasajaa myös Etalla tai edes irtojuoksuttaa sitä, mutta se sitten jäi lumipyryn takia. Katsotaan, jos huomenna olisi parempi ilma!

Hessu tosiaan lomaili tuossa muutaman viikon ja tänään hyppäsin selkään pitkästä aikaa. Eilen liinan päässä ruuna näytti hyvältä, samoin tuntui tänään selästä! Mitään sen kummempia en siltä kuitenkaan vaatinut, lähinnä haettiin rentoutta ja mielekästä tapaa liikkua. Tehtiin lähinnä vaan kahdeksikkoa ja ympyröitä, kaikissa askellajeissa. Alussa pilkkuheppa oli tietenkin aika kankea, mutta siitä se lähti vertymään ja tuli kuulolle. Tuli kyllä taas niin iloinen fiilis, Hessu on tosi kiva hevonen, olen niin onnellinen että sain sen käsiini! :-)







Pimeä ehti taas hieman yllättää, Sandran kanssa kuvailut eivät oikeastaan juurikaan onnistuneet. Sandralla oli jälleen virtaa ihan hirveästi, sillä on ilmeisesti menossa joku vauhtivaihde. Sille on nyt annettu hieman muutakin väkirehua kuin kivennäistä, mutta epäilen, että se siitä virtaa keräisi. Putte kuitenkin tuntuu todella hyvältä selkään, vaikkei kuvista varmaankaan ihan sellaista käsitystä saa. :-D Sandran kanssakaan ei ihmeitä tehty, ravailtiin aika paljon ja lopuksi otettiin vähän laukkaa molempiin suuntiin.





Tosi huono kuva, tiineysvuorokausia 163. :-)

Kommentit