Maanantain hyppytunti | 19.09.2017

Maanantaina pakattiin taas heppa kyytiin ja suunnattiin Koivikolle. Minä olin ollut edellisen kerran selässä keskiviikkona, mulle iski ihan kauhea flunssa loppuviikosta ja kuumettakin oli. En uskaltautunut selkään, koska halusin päästä tunnille. Viikonloppuna oli kuumettakin, lauantaina kuitenkin juoksutin ruunan liinassa ja sunnuntaina kaveri kävi ratsastamassa sillä kevyesti. Vieläkin on ääni maassa ja yskittää, mutta ehkä tämä tauti on jo kuitenkin parempaan suuntaan menossa.

Saatiin lämmitellä ennen tuntia aika itsenäisesti, ennenkuin alettiin tulla laukassa puomia sekä innaria. Paxter tuntui kivalta ratsastaa, onneksi se on herkkä, niin minäkin jaksoin puolikuntoisena ratsastaa. :-D Lämmittelyjen jälkeen tultiin laukassa puomia sekä innaria. Puomin ylitykset sujui tosi hyvin, mutta innari oli hevoselle alkuun aika järkytys, jos niin voi sanoa. En tosiaan tiedä, onko sillä koskaan hypätty kyseistä tehtävää, joten otettiin sitten ihan ekana kielto. Seuraavalla kerralla ratsastin paremmin ja päästiin yli, joskin Paxteria ei juuri tuollaiset pienet esteet kiinnosta, joten loppujen lopuksi meidän piti tulla innaria useampi kerta, että päästiin se puhtaasti... :-D 

Innarin jälkeen otettiin erinäisiä tehtäviä, pystyjä ja oksereita. Viime kertaan nähden oli jo paljon parempi fiilis, osasin jo itsekin rentoutua ja Paxter suoritti hyvin. Jonkin verran otettiin puomeja alas, mutta pääasia, että päästiin kuitenkin kaikesta yli ja olo oli hyvä. Korkeimmillaan esteet olivat 80cm. Toki meillä on vielä opettelemista, Paxter ottaa välillä tosi isoja hyppyjä, joissa en meinaa kestää mukana. :-D Kyllä tämä tästä, kun vaan totutaan toisiimme! 

Loppuun suoritettiin vielä B-merkin esterata, joka saatiin läpi. Eli nyt pitäisi käydä vielä koulukoe, niin saisin B-merkin. :-) 

Kuvia ei saatu, mutta Henri kuvaili taas videota. Ärsyttää nuo ilmaismusiikit, kun kaikissa videoissa on sama... :-D Onko vinkkejä, saako jostain netistä otettua ilmaismusiikkia, tai mitä lie nimeltään?

Kommentit