vuodenvaihde

Eilen Riina tuli meille aamusta ja lähdettiin hevosilla pellolle. Ensimmäistä kertaa oltiin yhtäaikaa pellolla, Hali ylipäätään oli ensimmäistä kertaa muualla kuin kentällä. Riina meni Halilla ja minä Sandralla. Hevoset menivät tosi hyvin, laukkailtiin ja ravailtiin peltolenkillä.

Tosin, kävi meille vähän hassustikin, Hali pukitti innostuessaan ja Riina tippui selästä. Onneksi pahempaa ei käynyt, säikähdyksellä selvittiin. No, jatkettiin menoa hetki ja kahlattiin Sandran kanssa umpihangessa. Pehmeän päällyslumen alla olikin kovempi kerros ja putte rojahti polvilleen. Minä tipahdin kaulan yli hankeen, Sandra ei onneksi lähtenyt vierestä mihinkään. Talutin sen hangesta pois ja hyppäsin kyytiin. Tässäkään ei käynyt pahemmin, onneksi.

Sandran satula oli valahtanut taas eteen, josta syystä sitten vain käveltiin loppuaika, kun Riina hölkytteli menemään Halin kanssa.
Tultiin tänään Dikin hakureissulle Ilomantsiin, jätettiin se kuitenkin porukoille viime yöksi, koska täällä ei niin paljoa raketit pauku. Oltiin itse siis Kiteellä, nähtiin Henrin sukulaisia ja sitä rataa. :-) Aamulla siivottiin kämpillä ja syötiin, jonka jälkeen lähdettiin hakemaan hauvaa.

Ratsastin itse molemmat hevoset kentällä, menin Halilla ensin. Käveltiin ja ravailtiin vain, ei mitään kauhean raskasta siis. Sandran otin sitten Halin jälkeen, sen kanssa mentiin jälleen ilman satulaa, eikä tehty kummempia, käveltiin ja ravattiin senkin kanssa. :-D
Kohta lähdemme takaisin Kiteelle, huomisaamuna pitää jaksaa herätä navettaan! Palaillaan taas, kun asiaa on! :-)

Kommentit