weekend

Tultiin torstaina Ilomantsiin "lomailemaan" viikonlopuksi. Sinä iltana en hevosia jaksanut liikuttaa, väsy iski työviikon jälkeen. Oli ihana vaan löhötä ilta, vaikka hepsut kävinkin hoitamassa. Perjantaina liikuttelin kummatkin hevoset, ilma ei kuitenkaan ollut mikään paras. Halin selkään en kiivennyt, vaan laskin sen kentälle juoksemaan irtona, lähinnä siis purkamaan virtoja. Sandralla menin ilman satulaa, noin puolisen tuntia. Ei tehty sen kummempia, menin vain kaikki askellajit läpi kumpaankin suuntaan.

Lauantaina ajettiin Sandralla reellä, tamma toimiikin aisojen päässä tosi hienosti. Ilma oli tuulinen ja odotin, että edes jotakin säpsyilyjä olisi ollut, mutta ei mitään. Sandra puksutti menemään niin tyytyväisenä, kuin pieni suomenhevonen vain voi olla. :-) Halilla ratsastelin hetkisen, mutta kentän pohja oli tosi huono plussakelistä johtuen, joten tyydyttiin vaan kävelemään ja hieman jumppailemaan ravissa. Valkoisen tamman kanssa ollaan nyt kyllä otettu iso harppaus luottamuksessa eteenpäin, olen niin tyytyväinen!

Tänään, sunnuntaina kävelin vaan molemmilla hepoilla kentällä. Kohta lähdemme takaisin Kiteelle, katsotaan milloin saan postailtua taas. :-)

Kommentit