kuulumisia

Hellurei ja hellät tunteet! Pitkästä aikaa jaksoin tulla blogin puolelle raapustelemaan kuulumisia. Innostusta blogin päivittelemiseen ei oikein ole ollut, mutta josko nyt taas uudella innolla kevään näytellessä merkkejään jaksaisin tännekin kuulumisia päivitellä (ainakin välillä).

Mitäs meille nyt onkaan tapahtunut, aloitetaan vaikka hevosista. Tosiaan, kuten jo (muistaakseni) aikaisemmin kerroin, olemme päättäneet astuttaa Sandran tänä keväänä. Orikin on valittu ja varattukin, Veeran Taaveri saa kunnian olla Santun ensimmäisen varsan isukki. Päädyttiin kuitenkin ratsuoriin sen takia, kun selvitään kaikkein vähimmillä kuljetuksilla. Veeran Taaveri on Hammaslahdessa Erosen oriasemalla, jonne meiltäkään ei ole mikään kauhea matka. Pystytään paremmin seuraamaan Sandran kiimoja ja kuskaamaan se oriasemalle siemennettäväksi silloin kun tarvitsee. Halutaan siis kuitenkin pitää suomiputte kotona laitumella.

© myyjä
Toisekseen, Halin omistaja laittoi tamman myyntiin ja se lähtee uuteen kotiin kun sellaisen löytää. Minä taas puolestani löysin itselleni ehkä melkein täydellisen ponin. En olisi koskaan uskonut, että ostaisin hevosta pelkkien tietojen ja kuvien perusteella mutta niin vain kävi. Meille saapuu siis voikko risteytystamma Virosta. Ponin nimi on Merietta ja se on syntynyt 2013, eli on nyt kaksi vuotias. Vielähän tämä söpötys ei meillä siis ole, kuskilta odotellaan varmistusta kyydistä. Kaupat on kuitenkin tehty jo. :-)

Minulla on nyt koulun suhteen viimeinen loppurutistus menossa, vielä olisi harjoittelua maaliskuun loppuun ja pääsiäisen jälkeen on pari viikkoa koulua. Sitten pääsenkin sieltä jo pois ja pitäisi alkaa etsiä töitä! Tosin paperit pitää hakea toukokuun lopussa, vasta... Henrin kanssa ollaan koitettu katsella omaa taloa, jossa voisi pitää hevosia kotona. Vielä ei sopivaa ole sattunut kohdalle, toivottavasti jossain vaiheessa löytyy Se Oikea talo. Dikille kuuluu myös hyvää, sen kanssa on ulkoiltu ja touhuiltu paljon.

Olisko teillä kysymyksiä? Voisin tehdä kysymyspostauksen, jos niitä tulee tarpeeksi.. :-)Kommentit

 1. Huippua, onnea paljon uudesta tulokkaasta ja jännitystä odotukseen!:-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/3/15

  Hyvä orivalinta, odotan innolla jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! :-)
   ei tässä itekään malttas ootella kesään, että saadaan pienokainen alulle :D ja toisekseen, sit on vielä 11 kuukautta odotettavana, voi apua :D

   Poista

Lähetä kommentti