lauantain touhuja

Pienen suloisen vauvaponin ensimmäinen yö uudessa karsinassa meni hyvin. Myöskin ulos päästessään Etta oli paljon virkeämpi kuin eilen, joten todennäköisesti sai levättyä pitkän ja rankan matkan jäljiltä. Hevoset tulevat ihan hyvin juttuun keskenään, tottakai Sandra ja Hali näyttävät Etalle vieläkin, että se on lauman alimmainen. Se kuuluu tietenkin asiaan eikä haittaa. :-)Henri lähti tänään Kiteelle ja minä sekä Diki jäätiin vielä huomiseen tänne. Käytiin Diksin kanssa mökillä ja hieman jäällä kävelemässä, koira kyllä spurttaili siellä minkä kerkesi. :-D


Kotiin tultua siivosin karsinat ja otin hevoset sisälle. Kävin ensimmäisenä hieman kävelyttämässä Halia kentällä, se on kyllä niin kova ettei siellä oikeasti muuta voi tehdä kuin kävellä. Halin jälkeen hyppäsin Sandran selkään ja käppäilin sillä jonkun 20 minuuttia.

Etan kanssa en tänään lähtenyt tallia pidemmälle, harjasin vauvan käytävällä ja kokeiltiin uusia suitsia. Ne sopivatkin ihan hyvin, tosin turparemmin säätö oli hieman liian löysällä, mutta sitä saa onneksi kiristettyä. :-D Tosi hienosti otti poni kuolaimet suuhun, vaikka ekaa kertaa sellaiset näkikin!

Poni on kyllä ollut ainakin tähän mennessä sellainen kuin sen luvattiinkin; rohkea, kiltti ja ystävällinen. Se osaa seistä hienosti käytävällä, kävelee narussa perässä kuin seurakoira ja nostaa jokaisen jalan nätisti. Ettaa on varmasti näillä pohjilla hyvä ruveta kouluttamaan.

Tarkoituksena olisi tämän kevään aikana opettaa se ohjasajolle ja ehkä laittaa kesällä kärrit perään. Tai syksyllä, katsotaan nyt kuinka ohjasajo sujuu. :-) Ja liinassa juoksutuskin olisi ihan hyvä opettaa, kunhan kenttä olisi paremmassa kunnossa.

pikkusen heilahti... :D
Kommentit

 1. Anonyymi15/3/15

  Onko Halilla vetopaniikki kun on tuolla tavoin kiinni käytävällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään 100% todettua, kahdesti saanut vetopaniikin kaksinpuolin kiinni ollessaan joten pelaan varman päälle ja pidän sitä noin. :-)

   Poista

Lähetä kommentti