rentoutumista


Olen ollut nyt muutaman päivän vapaalla (onneksi on vielä huominen), joten Ilomantsiin suuntasi nokka heti maanantai iltana töiden jälkeen. Täälläkin on kevät lähtenyt jo rullaamaan eteenpäin, hevoset pääsivät tänään jo maistelemaan hieman vihreää takatarhaan. Vielähän näillä korkeuksilla pieniä lumikasoja on, mutta onneksi ne on jo sulamaan päin. Kenttäkin on ollut nyt superhyvä, eilen hölläilin Sandralla vaan kaikki askellajit läpi ja tänään hypättiin pikkuruisia esteitä pitkästä aikaa! Oli tosi kivaa ja Santtu meni hyvin. Se oli niin innoissaan että mulla oli välällä selässä pysymisessä vaikeuksia... :-D

Eilen oltiin hakemassa rankoja metsästä aitatolpiksi lampaille, saa nähdä joutuuko niitä tekemään vielä lisää vai riittäisivätkö nuo jo olemassa olevien tolppien lisäksi. Tänään näin Riinan kanssa, siellä vierähtikin melkein koko päivä! Huomisesta en vielä tiedä mitä touhuan, todennäköisesti nautin vaan viimoisesta vapaapäivästä hevosten ja muiden eläinten seurassa.

Iskä otti meidän hyppelyistä kuvia ja minä kuvasin heppoja hetkisen tarhassa vielä ratsastuksen jälkeen. Muita kuvia ei nyt ole tullut otettua mutta jotain sentään tähänkin postaukseen. :-)
Kommentit

  1. Anonyymi6/5/15

    ootte sandran kanssa kyllä niin luotuja toisillenne:) nyt älä luovu siitä, ikinä! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti