Riijjuureissulle

Pikainen puhelinpäivitys, eläinlääkäri kävi tänään ultraamassa Sandran että tiedetään milloin sitä voi orille viedä. No, ihan yllättäen folliikkeli oli siinä vaiheessa että huomenna pitäisi viimeistään saada siemennettyä. :-D tässä siis ollaan matkalla oriasemalle!!

Kommentit

 1. Onnea yritykseen! :)

  http://minea-kaninarkiaskareita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Jee, peukut pystyssä! :D Olihan jännittävää kuskailla omaa tammaa orin tykö... Ja sitten odotella, kun orinpitäjä laitteli tektarilla, että ei näy kiimaa... Me jätettiin tarkoituksella toukokuun loppupuolella kiimaan astuttamatta, kun en halunnut varsaa syntyväksi lumihankeen. :D Ei olisi nytkään rapiat kelit pikkuvarsalle, vaikka lumet alkaa olla jo sulaneet. Kesäkuun alun varsa tilattiin, saapa nähdä, mitä saadaan. :-D Tsempit teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) heh, nojoo olihan se onalla tavallaan erilaista mut en oo vielä ees käsittäny koko juttuu et se tapahtuu nyt... :D jotennii sumussa tuli elettyy eilinen heti sen jälkeen kun eläinlääkäri kävi :D

   Sandra on tänään siemennetty ja huomenna ois ultra :) jos se on ovuloinut niin saa hakea kotiin! Jos ei niin peejantaina uusi siemennys.

   Mekin mietittiin että onko liian aikaista mutta kaikki vaan kannusti sen viemään nyt ja tottahan se onkin, että aikaisista varsoista tulee vahvoja kun saavat olla heti alusta laitumella :)

   Tsemppiä teillekin!!

   Poista

Lähetä kommentti