sunnuntai

Meidän juhannus on mennyt leppoisissa merkeissä Ilomantsissa. On tullut heppailtua ja nautittua suht hyvistä keleistä. Perjantaina illalla passitin äidin Sandran selkään ensimmäistä kertaa, taluttelin muutaman kierroksen kentän ympäri ja voi että Sandra on fiksu! Oikea luottoheppa. Sen jälkeen kävin itse maastoilemassa pienen lenkin.

Eilen haettiin hevosille heinää ja illalla käytiin mökillä saunomassa. Ratsastin myös Sandralla kentällä, mutta siitä ei tullut kuvia. :-) Tänään herättiin joskus kymmenen aikaan (kyllä oli kiva taas nukkua pitkään kun ei tarvinnut herätä töihin), syötiin aamupala ja lähdin ratsastamaan. Aluksi käytiin pellolla, jonka jälkeen raahauduttiin kentälle. Suomiputte menikin suht hyvin, vaikka onkin tosi kuuma. Ratsastuksen jälkeen laajennettiin hepoille laidunta, vaikkei niille kyllä näin kuumalla oikein ruohokaan maistu. :-D

Kohta lähdetään ajelemaan takaisin Kiteelle, kun minulla on tänä iltana vielä töitä. Palaillaan taas jossain vaiheessa! Ratsastuskuvat on tältä päivältä.

Tänään tuli muuten tasan vuosi siitä, kun kirjoitettiin Sandrasta kauppakirjat, oon vieläkin niin onnellinen... ♥







Kommentit