Touho puoli vuotta


Pahoittelen, kun en ole kirjoitellut blogiin mitään viime aikoina.Täällä on ollut yllättävän kovat pakkaset, kymmentä ja viittätoista astetta... Lunta ei ole nimeksikään, oikeastaan vaan sen verran, että maa on valkea. Ratsastamaan ei siis pysty, koska kenttä on sen verran kova ilman lunta. Kyllä ärsyttää, mutta minkäs teet! :(

Touho täytti tänään puoli vuotta! Vieroitus alkaa olla jo käsillä, toivottavasti saadaan pian tamma ja varsa erilleen toisistaan. Vuohien karsina on vielä vaiheessa, joten Touholle ei ole omaa karsinaa. Ei sillä vieroituksella sikäli mikään kamala kiire ole, mutta olisihan se hyvä tehdä. Suunnitelma meillä on sellainen, että öiksi kaksikko erotetaan toisistaan ja päivät saavat olla samassa tarhassa. Tätä jatketaan jonkin aikaa ja sitten Touho siirtyy tarhaamaan Hessun kanssa ja Sandra Etan.

Otettiin tänään kylmässä viimassa ja pakkasessa muutama kuva Touhosta, parempi ei saatu koska näpit ja naama jäätyi... :D
Kommentit

 1. Anonyymi8/11/16

  Varsa on hieno!

  VastaaPoista
 2. Voi miten nopeasti aika menee! Touho on kyllä suuri ja komea puolivuotias, siitä tulee hieno! Onnea puolivuotiaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan! vastahan Touho oli ihan pieni ja nyt jo jättiläinen :D korkeutta löytyy edestä mitattuna reilut 130cm, lieköhän kasvaa Sandrasta ohi (se on noin 160cm)? ;D mukavahan tuo ois kun tulis iso, massiivinen ja näyttävä :)

   Touhotintti kiittää!! :)

   Poista

Lähetä kommentti