elossa ollaan!


Täällä sitä ollaan ruudun toisella puolella kirjoittelemassa teille. Taas kuukausi ehti vierähtää edellisestä postauksesta, harmittaa, kun blogi on ajautunut tähän pisteeseen... :(

Tulevana maanantaina on Sandralla aika klinikalle Joensuuhun. Pelon sekaisin tuntein sinne mennään. "Tuomiota" ei etukäteen osaa ennustaa, mutta toivon, että tästä vielä noustaan. Haluaisin niin kovin päästä treenaamaan ja kisaamaan Sandran kanssa tulevana kesänä. Koitan tulla heti maanantaina kertomaan teille kuulumiset reissusta, toivottavasti kaikki menee hyvin ja putte osaa käyttäytyä yhtä mallikelpoisesti kuin viimeksi. ;)


Touhokin on jo yli 9 kuukauden ikäinen, hurjaa! Oripoika on kasvanut kovasti, se on takaa jo reilusti korkeampi kuin Etta. Kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, Hessu ja Touho tulevat todella hyvin juttuun. Ne syövät heinät lähes aina samalta kasalta ja leikkivät suuren osan ajasta. Hyvä, kun pojat tulevat toimeen keskenään. :)
Ilmat ovat olleet keväiset, aurinko on paistanut lähes päivittäin ja lämpötila ollut lähellä nollaa. Kyllä on ollut mukava ulkoilla ja muutenkin touhuta kaikenlaista.

Varattiin muuten meidän ensimmäinen reissu ulkomaille. 31.3 lähdetään Unkariin, siellä ollaan muistaakseni viisi päivää, jonka jälkeen mennään Wieniin pariksi yöksi ja sieltä lennetään Suomeen. Kun olin pieni, telkkarissa pyöri mainos "Unkariin ratsastuslomalle", naapurien kanssa tuli asia puheeksi joskus viime vuonna ja heidän kanssa tosiaan matkaan lähdetään. Saatiin järjestettyä niin, että tämä hevostyttö pääsee kiipeämään hevosen selkään ja kokeilemaan, millaista on ratsastaa Unkarin maastoissa! HUIPPUA, en millään malttaisi odottaa! :D

Tämmöstä meille, palailen, kunhan Sandran tilanne selviää. :)

Kommentit