yhden hevosen ja yhden ponin päivä


Tänään raahasin Henrin kentälle mukaan kameran kanssa, oli kyllä tosi kiva saada pitkästä aikaa ratsastuskuvia! En ehdi nyt raapustaa mitään kummempaa, pikaiset ratsastuskuulumiset vain. :)

Ratsastin Hessulla aika rennosti, koska tarkoitus oli, että Henri kiipeää selkään minun jälkeen. Menin kaikki askellajit läpi ja Hessu oli tosi hyvin kuulolla. Ruunan kanssa on todellakin löytynyt yhteinen sävel ja nautin sillä ratsastamisesta kyllä täysin siemauksin!


Henrikin on ruvennut vähän harjoittelemaan (tosi ajoissa :D) Unkarin reissua varten, koska siellä on tosiaan tarkoitus käydä ratsastamassa yhdessä, ainakin joku lenkki. Henrillä ja Hessulla meni yllättävän hyvin, ravasivat ja laukkasivatkin pari pätkää. Vielä on tietysti hiomista, mutta kunhan nyt ensin tulee satula tutuksi niin korjataan istuntaa sitten. :)Päätin tänään pitkästä aikaa kiivetä Etan selkään. Poni kääntyi vuodenvaihteessa nelivuotiaaksi ja on pian asunut meillä kaksi vuotta! Hurja, miten aika menee nopeasti... :D En oo ihan varma, milloin ratsastin Etalla viimeksi, viime vuoden puolella kuitenkin.

Poni otti kentällä menemisen aika rennosti, käveltiin ja jonkun verran ravattiinkin. Ratsastus meni kyllä kaikenkaikkiaan tosi hyvin! Kaksoisturparemmi on vaan kadonnut jonnekin, niin Etta vähän aukoo suutaan. :D

Kommentit

 1. Anonyymi5/3/17

  Vaikuttaa että oot laihtunu! :) et kyllä näytä Etalle liian isolta, ponista tulee kyllä hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku kilo on lähtenyt :) poni ei kyllä tunnukaan selkään pieneltä, mikä on ihan mukava juttu :)

   Poista
 2. Anonyymi5/3/17

  Eikös ne turparemmit oo aika turhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, kuinka niin? :D kyllä niillä on tarkoituksensa. :)

   Poista

Lähetä kommentti