Kisapostaus


Oltiin siis viime lauantaina Koivikolla meidän seuran mestaruuksissa. Riina ja Jukka olivat meillä viikonlopun, joten innostuttiin Riinan kanssa kuvaamaan videopostaus. En jaksa nyt tähän mitään kummempia kirjoittaa (paitsi "analyysin" radasta), koska videoilta selviää kaikki oleellinen. :-) Kuvat ja suurin osa videoklipeistä on Riinan käsialaa.Laukannosto... :D
Meidän kisat meni oikeastaan kokonaisuudessaan tosi hyvin. Saatiin tosiaan perusradalta 4vp, mutta se ei kyllä fiilistä pilannut. Olen itse käynyt kisoissa elokuussa 2014, joten tämä oli hyvä katkaisu kisatauolle. Jännitti ihan kauheasti, vaikka loppujen lopuksi en edes tiennyt mikä. Paxter oli radalla ehkä helpoin hevonen, millä oon koskaan ratsastanut kisatilanteessa. Minun ei tarvinnut juuri muuta kuin ohjailla ja pitää pohkeet kiinni. Pudotus oli minun moka, otin liikaa kiinni ennen estettä ja tultiin tosi lähelle. Mutta kuten videon lopusta huomaa, olin tosi tyytyväinen tilanteeseen. :-) Nyt on helppo lähteä kisoihin taas (seuraavat jo kiikarissa, aikomus mennä 29.10 Savonlinnaan jos vaan ei tule muuttujia). 


Onnellinen hevosen (puolikkaan...) omistaja ♥

Kommentit

 1. Anonyymi10/10/17

  Se on hieno! Onnea hienosta suorituksesta ja jatkoon myös :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10/10/17

  Onko Etta uudelleen myynnissä? Kiva video, Paxi on hienokäytöksinen nuori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ikävä kyllä. Uusi omistaja oli minuun yhteydessä ja pohdittiin yhessä ratkaisua. Ostaisin ponin takaisin, jos voisin mutta tällä hetkellä siihen ei ikävä kyllä ole mahdollisuutta. Olen kuitenkin kartalla tilanteesta ja jos Etta menee kaupaksi, olen sitten yhteydessä uuteen kotiin :)

   Kiitos! Se on kyllä erittäin fiksu, välillä unohtuu että se on vasta viisi :D

   Poista
  2. Anonyymi10/10/17

   Saako udella myynnin syytä? Harmi :(

   Ja onnea teille hienosta suorituksesta! - eri ano

   Poista
  3. Voin kertoo pääpiirteitä. Heillä on suokkiruuna, joka astuu ponia tarhassa. Ei jätä hetkeksikään rauhaan, eivät kestä edes eri aidassa vaan rynniivät läpi. Etta on koko ajan kiimassa, koko lauma ihan sekaisin ja stressaantunut. Ei ole enää hevosillekaan kivaa, eikä varmasti ihmisillekään.

   Ratsastukset onnistuu tosi hyvin, oon nähnyt videoita ja kuvia ja poni toimii tosi hienosti. :) mutta ei tuo enää oo turvallista, ymmärrän sen.

   Poista
  4. Niin ja kiitos! :)

   Poista
 3. Lisää vaan näitä videopostauksia, niitä on aina niin mukava katsella :D hienosti teillä meni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää kuvailla aina välillä! :)

   Poista

Lähetä kommentti