Maastoilua, estekisat...

Täällä meillä on ollut nyt mukavan talvista. Lunta on yllättävän paljon, vaikkakin lämpötilat ovat seilanneet nollan kahta puolta. Pieni pakkanen olisi hyvä, en oikein välitä plussakeleistä, koska kavioihin kertyy tilsat...

Tällä viikolla on menty pari kertaa rennosti ilman satulaa kentällä, itsenäisyyspäivänä köytiin kaverini kanssa reippaalla maastolenkillä, lisäksi oon juoksuttanut Paxterin kerran liinassa. Eilen meillä oli estekisat Vuohimäessä ja tänään käytiin taas rennosti maastossa. Ollaan nyt menty nivelpelhamilla myös sileällä sekä maastossa ja Paxter on tuntunut tyytyväiseltä kuolaimeensa.
Eilen tosiaan käytiin harjoituskilpailuissa Savonlinnassa. Siellä oli korkeudet vaan 70cm asti, joten mentiin "lämmittelynä" 50-60cm ja sitten 70cm. Luokat oli kyllä tosi helppoja, siihen nähden että ollaan treenissä menty 80-100cm esteitä. Mutta me tarvitaan rutiinia ja sitä kyllä saatiin. Paxter oli tosi kiva ratsastaa, sain sen helposti ratsastettua kuulolle, mutta se ei kuitenkaan rullautunut kuolaimen alle. Nuo olikin varsinaiset hyvän mielen kisat, viimeksi tuolla Vuohimäessä kiellettiin toisesta luokasta ulos. Arvostelu oli AM5.2 eli ensin perusrata, sen jälkeen sai ottaa käyntiin, uusi lähtömerkki ja uusinta. Nuo oli tosiaan samaa luokkaa molemmat, korkeuden sai valita. 70cm oli uusinnassa parempi aika, joten sillä sijoituttiin toisiksi! :-)

Videoita en oo muokannut mitenkään, koska editointiohjelma temppuaa edelleen...


Tämmöstä tänne! Nyt varmaan mennään tulevat viikot ihan vaan rennosti kotona. :-) 30.12 meillä on taas Wahlmanin valmennus, jonne lähdetään.

Kommentit

 1. Anonyymi11/12/17

  Kivoja kuulumisia :) paxter vaikuttaa kyl aikamoiselta löydöltä oivan valinnasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se onkin. En ois parempaa voinut toivoa,ruuna on just semmonen minkälaisen hevosen halusin :-) <3

   Poista
 2. Anonyymi14/12/17

  Oon niin iloinen, että teidän yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin <3

  Sun blogi on tosi hyvä, nää on enää niitä harvoja mitä jaksan lukea, vaikka harvoin viitsin kommentoida. Pitänee parantaa tapoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin! :-)
   Kiitos! Mukava kuulla :)

   Poista

Lähetä kommentti