Pelon sekaiset fiilikset

Meidän treenit on sujuneet tosi hyvin, mutta nyt en tullut kirjoittamaan niistä. Pahoittelut kuitenkin, kun en ole päivitellyt blogia. Ei vaan ole ollut aikaa istua koneen ääreen...

Eilen Touho ja Paxter leikkivät tarhassa, kuten ne hyvin usein tekivät. Koskaan aiemmin ei ole mitään sattunut, mutta eilen Touho sai potkaistua Paxteria. Minnepä muualle, kuin suoraan silmään. Nähtiin tilanne, joten tämä ei ole vain arvailua. Oltiin lähdössä Koivikolle, opettajan oli tarkoitus ratsastaa Paxterilla. Lähdön sijaan soitin päivystävälle eläinlääkärille.

Paxter sai kipulääkettä, mutta sen paremmin silmää ei päästy tutkimaan, koska se oli turvonnut ihan kiinni. Täysin räjähtänyt silmä ei kuitenkaan ole. Nyt toivotaan, että silmä ei ole vaurioitunut ja että näkökyky on vielä tallella.

Nyt vaan odotetaan huomiseen, eläinlääkäri tulee käymään uudelleen tässä kotona. Sitten katsotaan tilannetta, lähdetäänkö käymään jossain klinikalla vai mitä tapahtuu. Viikon päästä meillä piti olla kisat, mutta ne jää kyllä nyt välistä.

Peukut pystyyn, että tästä selvitään!Kommentit

 1. Voi ei, tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi21/1/18

  Voi kurjuus :( Toivottavasti ei ole mitään vakavaa ja selviätte vain säikähdyksellä!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, toivottavasti ei ole mitään pahempaa!

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä silmä näyttää ihan ookoolta, mutta huomenna lähdetään klinikalle vielä tutkimaan paremmin. Kyllä tää tästä :-)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi25/1/18

  Voi herranjestas, toivottavasti silmä on ok! Kyllä näiden kanssa sattuu aina ja kaikkialla. Täällä peukut pystyssä täydellisen paranemisen puolesta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti