treenissä jälleen!En olekaan teille kirjoittanut mitään tuon klinikkapostauksen jälkeen. Paxter tarhailee kokonaisia päiviä ja ollaan päästy palailemaan takaisin treeniin. Ruunalla on ulkoillessa huppu päässä koko ajan ja jos ratsastan päivällä, niin silloin myös. Iltaisin, kun aurinko on laskenut, eikä lumi enää heijasta, olen ratsastanut ilman huppua. Paxter on ottanut hupun hyvin rennosti, eikä se häiritse sitä millään tavalla. :-)

Paxter on ollut tosi innokas liikkumaan, joka ei tietenkään ole mikään ihme. Hypättiin jonkin aikaa sitten kotona pikku ristikoita ja tämän viikon maanantaina, 12.03, käytiin Koivikolla Katrin silmän alla treenaamassa. Meidän hypyt sujui tosi hyvin, Paxter oli todella reipas, mutta muuten oma itsensä.

Huomenna on tiedossa kotikisat, mennään Koivikolle hyppäämään 70cm ja 80cm. Vaikka ruuna oli pitkällä saikulla, sen kunto on pysynyt hyvänä. Lähdetäänkin hakemaan hyvää mieltä sekä kokemusta.

Video on maanantain treeneistä. Minulla meinasi olla kyllä tekeminen, että kestin kyydissä. :-D Olen tässä Paxterin saikun aikana käynyt Koivikolla hyppäämässä kaverin hevosella, joka on kyllä täysin erilainen kuin Paxter. Mutta olin tosi iloinen tuon tunnin jälkeen, vihdoin heppa pääsi tekemään sitä, mistä se tykkää!


Tämä viikko on muuten vietetty rennoissa merkeissä. Tänään ratsastin ruunan rennosti läpi, samoin eilen. Pitäkää peukkuja huomenna, koitan jaksaa päivitellä blogiin kisakuulumisia piakkoin!Kommentit