kuulumisia viikonlopulta

Tultiin perjantai iltana Ilomantsiin, kun minulla on jälleen viikonloppu vapaa töistä. Hetihän se piti tietysti hevosen selkään päästä! Käytiin Sandran kanssa ensin käppäilemässä tiellä, Henri otti Etan seuraksi naruun. Poni oli ensimmäistä kertaa pois pihasta, mutta tosi hyvin se käveli! Kävelykeikan jälkeen suunnattiin kentälle vähän ravailemaan ja laukkailemaan. Sandra oli tosi kevyt ratsastettava, vaikka se alkuun vähän touhottikin. Lopuksi käytiin vielä pihatiellä ottamassa muutama yhteiskuva.
Lauantaina nukuttiin pitkään, herättiin joskus puolen päivän maissa. Teki kyllä tosi hyvää nukkua noinkin pitkään, kun viikolla ei meinaa ajoissa selvitä nukkumaan ja aamulla pitää herätä töihin... :-D Käytiin Petkeljärvellä patikoimassa noin kuuden kilsan lenkki, puolessa välissä juotiin laavulla kahvit. Oli tosi mukava käydä noissa maisemissa pitkästä aikaa!

Illalla käytiin vielä ajamassa Henrin kanssa Sandralla. Suomiputte tykkäsikin kovasti, kun pääsi taas kärrien edessä maastoilemaan! Siitä reissusta ei nyt kuvia tullut. :-)


Tänään, sunnuntaina, nukuttiin puoli yhteentoista. Nyt on kyllä levännyt olo, ehkä sitä huomenna jaksaisi herätä virkeänä töihin? :-D Ohjasajettiin tänään ponilla, se meni hienosti! Lisäksi ratsastin Sandralla hetken kentällä. Äiti käväisi taas alkukäyntien ajan selässä. Hölkkäilin neitokaisella vähän ympäri ämpäri kenttää, jonka jälkeen käytiin loppukäynnit tiellä.Kohta lähdetään ajelemaan Kiteelle päin. Saa nähdä milloin ollaan seuraavan kerran tulossa Ilomantsiin, ensi viikonloppu menee Kiteellä ja seuraavia vapaita en muista, että milloin ne on. :-D Palaamisiin!

Kommentit