saat vuodeksi murheeni unohtamaan

Eilen patistin äidin taas ratsastamaan Sandralla muutaman kierroksen kentän ympäri. Tai oikeastaan, ei häntä hirveämmin patistella tarvinnut taisi haluta ihan omasta tahdostaan sinne selkään. :-D Suomiputte on kyllä varsin fiksu tapaus, otti niin lunkisti käppäilyn aloittelevan ratsastajan kanssa!

Tämän jälkeen ratsastin itse, tosin ukkonen ja vesisade keskeyttivät pienen kävelyhetken jälkeen. Poistuttiin kentältä latoon odottelemaan sateen loppumista, onneksi se ei kestänyt ihan ikuisuuksia. Kentälle mennessämme ukkonen jyrähteli ja muutaman salamankin viskasi, mutta koska se ei ihan päällä ollut, jatkoin ratsastelua huoletta. Sandrakaan ei pahemmin välittänyt, vaan puksutti menemään ihan niinkuin ennenkin.

Mentiin ihan vaan rennosti, hölkkäiltiin vaan ympäri kenttää ravissa ja otettiin yhdet laukat kumpaankin suuntaan.


Ratsastelun jälkeen hevoset pääsivät tarhaan syömään kuivaa heinää, ne pysyttelivätkin katoksessa suojassa sateelta. Minä innostuin räpsimään muutamia kuvia ja myöhemmin myös muokkailemaan niitä koneella. Olen jotenkin tykästynyt Picasalla muokattuihin kuviin, tai siis olen vaan lisännyt näihinkin suurimpaan osaan ihan vaan tehosteen. Se antaa mukavasti erilaista ilmettä kuviin, ainakin välillä. :-)

Tänään, perjantaina, ratsastin Sandralla kentällä ilman satulaa. Mentiin taas ihan rennosti vaan, kaikki askellajit läpi ja siinäpä se oikeastaan. Sopivasti sattui vielä vettä ripsimään, onneksi ei pahasti kastuttu. :-D Sandralla ratsastelun jälkeen ohjasajettiin pitkästä aikaa Etalla! Mentiin ihan vaan hetki kenttää ympäri suuntaa vaihdellen, poni menikin varsin mallikkaasti. Pitäisi sille saada ne valjaat kyllä jossain vaiheessa, ehkä sitä uskaltaisi sitten kokeilla kärrinkin eteen. Onneksi tuolla ratsastusvyöllä nyt pystyy vielä tämmöisiä pieniä lenkkejä ohjasajaen heittämään, että saadaan rutiinia siihen hommaan. :-)
Kohta puoleen lähdetään ajelemaan Kiteelle, huomisaamuna pitääkin kampeutua jo töihin. Ensi viikonloppuna on vapaata, kaveri tulee silloin kyläilemään ja ehkäpä piipahdamme myös Ilomantsissa heppoja moikkaamassa! :-)

Kommentit

 1. Anonyymi10/7/15

  Hienoja nuo kuvat!

  En halua mitenkään negatiivisessa mielessä tätä sanoa, mutta itseä hieman ärsyttää kun sinun postausten otsikko on aina jotain laulun sanoja joista ei saa yhtään selville tekstin sisältöä..
  Mutta toki teet niin kuin itse parhaaksi näät!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!:)
   Haha joo, oon maailman huonoin keksimään otsikoita näihin teksteihin sen takia sorrun liian usein ottamaan jostain laulusta sanat... :D pitää koittaa petrata!

   Poista
 2. Anonyymi17/7/15

  I'm gone to tell my little brother, that he should alao go to see this
  weblog on regular basis to obtain updsated from hottest reports.


  Here is my web blog ... my home

  VastaaPoista

Lähetä kommentti