maailma on just niin kaunis kun sallit sen olla


Niin se vaan on jo kalenterikin käännetty heinäkuun puolelle, aika menee niin nopeasti ettei ehdi edes tajuta... Mitään uutta meille ei juurikaan kuulu, samalla kaavalla ollaan menty eteenpäin. Tultiin nyt "pitkästä" aikaa käymään Ilomantsissa, kun minulla on torstai ja perjantai vapaata töistä. Suurempia suunnitelmia ei ole, Sandralla on huomenna (torstaina) tiineystarkastus, nyt ei muuta kuin peukut pystyyn että se olisi tiine!

Kotipihassa ollaan tehty jonkin verran pihahommia sekä Henri on tehnyt hevosille lauta-aitaa ja talliakin on aloiteltu. Hommaahan siinä kyllä riittää, mutta pikkuhiljaa edetään. Mitään muuta en toivo, kuin sitä että saisin ensi talven hoitaa itse omia hevosia. Vaikka ei sillä, hyvä hoito vanhemmillanikin on ollut, mutta minun hevosiahan ne ovat. :-)

Pikku kissa (sillä ei vieläkään ole virallista nimeä :-D) on opetellut ulkoelämään, tosi hyvin se on kyllä oppinutkin siihen. Öitä ei olla vielä raahdittu sitä pihalla pitää, mutta päivisin se siellä yrittää kovasti kiusata pieniä öttiäisiä ja syödä niitä.

Kanatkin on kohta kuukauden asuttaneet meidän navettaa, hitsi miten aika menee. Ne on kyllä ihan huippuja otuksia, niitä jaksaisi seurata vaikka koko päivän häkin vieressä!

Ettakin on nyt rekisteröity Suomeen, sen passi ilmaantui viime viikolla postilaatikkoon!

Katsotaan palailenko huomenna, kunhan tiineystarkki on tehty ja tiedetään "tuomio"! :-D


Kommentit

 1. Anonyymi8/7/15

  Kuvia teidän talosta, tulevasta tallista yms olisi kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin jossain vaiheessa tehdä talliprojektista postauksen, kunhan nyt vähän edistyttäisiin siinä :D

   Poista

Lähetä kommentti