hyppyjä Hessulla

Eilen Riina tuli käymään, valokuvaajan roolissa tällä kertaa. Minulla oli ajatuksena ottaa Hessun kanssa muutamia hyppyjä. Alussa tultiin paria maapuomia kumpaankin suuntaan, ravissa ja laukassa. Puomien jälkeen otimme hyppyjä ristikolle, jota kautta siirryimme pystylle. Hessu tuntuikin olevan varsin innoissaan esteistä, vaikkakin minä olin hieman hukassa selässä. En muista milloin olisin viimeksi hypännyt edes jonkinnäköisiä esteitä, Sandran kanssa ollaan menty ilman satulaa vain tyyliin jotain 30cm ristikoita... :-D Hessu myös hyppäsi hyvin läheltä ja ylöspäin, joka vielä hieman vaikeutti asioita.Riina otti myös Dikistä kuvia, kun hauveli oli jälleen kentällä mukana. Joten tähän loppuun myös niitäkin! Super kiitokset Riinalle kuvista! :-)


Illalla kävelin vielä Sandralla ilman satulaa hetken aikaa kentällä, mutta ei ollut ketään kuvaamassa. Tänään lähdemme Kiteelle puoli kahden maissa, joten ennen sitä pitäisi vielä juoksuttaa Hessu sekä ratsastaa Sandralla. Täytynee nyt siis kohta hiimailla tallille päin, ettei tule turhan kiire! Katsotaan milloin palailen taas, en jaksa nyt ottaa mitään stressiä. :-)

Kommentit

 1. Huippu kivaa oli pitkästä aikaa kuvailla teitä! :* ilmottele vaan millon ootte taas saman kylän kamaroilla nii tuun mielellään kamerankin kanssa käymään!! <3 nähhään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiih, oli tosi kiva saada pitkästä aikaa kunnon kuvia! :* ei sillä ettei Henri ossais kuvata, mutta sulla on ehkä naisellista silmää enemmän :):):)
   joo mie ilmotan jaja näkkyillään muruli <3

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja muutenkin on ollut kiva lukea kuulumisia! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti