lauantain heppailut

Tultiin perjantai iltana jälleen Ilomantsiin, silloin meni tulo niin myöhäiseksi etten jaksanut enää illalla yhdeksän jälkeen hevosia liikuttaa. Lauantaina touhuttiin kaikkien hevosten kanssa, tehtiin niille uusi laidun sekä illalla näkyiltiin myös Riinan kanssa.

Hessun ratsastin ensin, sen kanssa vaan lähinnä verryteltiin. Alussa ruuna oli hieman kankea ja tuijotteli vaan ympärilleen, ei nyt mikään paha kuitenkaan, mutta kuitenkin. Laukkojen jälkeen se alkoikin kivasti vertymään ja työskentelykin tuntui maittavan paremmin. Ei tehty sen kummempia tehtäviä, hieman siirymisiä ja tietysti vaihdeltiin suuntaa.


Ettaa juoksutimme pitkästä aikaa irtona kentällä, se jaksoikin rallitella ihan mukavasti. Kuvat ei oikeen onnistuneet kun pilvisyyden takia oli niin hämärää, mutta kyllä noista ponin joten kuten erottaa. :-D Lopuksi vielä haettiin pressu kentälle ja poni sai hieman leikkiä sillä. Ei tuo neitonen kyllä mikään hirveän pelokas kaksi vuotiaaksi ole, siitä kasvaa varmasti ajan myötä tosi kiva poni!

rakennekuvaa syyskuu 2015, vielä ollaan hieman takakorkeita!


Viimeisenä vielä ratsastelin Sandralla kentällä, ihan vaan kaikki askellajit läpi tälläkin kertaa. Suomiputen kanssa en nyt ota mitään stressiä treenaamisen kanssa, tavoitteena on vaan, että kunto pysyy yllä tiineydenkin ajan. Santun kuvat onnistuivat vielä huonommin kuin Etan, kiitos vain pilvinen taivas... :-D
Diki oli myös ahkerasti mukana heppahommissa, makoili keskellä kenttää... :-D

Kommentit