heppailuaaamutalli ♥
Jälleen ollaan Ilomantsissa käymässä! Lauantaina pakkauduttiin illan suussa autoon ja otettiin nokka kohti Ilomantsia. Samaisena iltana piti jo päästä heppailemaan edes vähän, joten iskä ja Henri virittivät kentälle valon. Juoksutin sekä Hessun että Sandran liinassa, molemmat olivat tosi hyviä juoksuttaa. :-)

Sunnuntaina käytiin Dikin kanssa tuttavillamme, heidän vajaa vuotias kultainennoutaja on Dikin koirakamu, joten tarkoituksena oli vähän purkaa koirista virtoja. Haukut jaksoivatkin telmiä melkein kaksi tuntia, oli kyllä meillä väsynyttä koiraa illalla!


Sunnuntaina ratsastin Hessulla kentällä, eikä ruuna ois millään malttanut keskittyä työntekoon. :-D Lopuksi tuli kyllä itsensä voittanut olo, kun sain Hessun kuuntelemaan apuja ihan täysillä. Vaikka se on suhteellisen helppo ja mukava ratsastaa, niin se katselee aina muualle ja koittaa päästä työnteosta helpolla. Tehtiin paljon taivutteluja sekä asettelua, hieman myös väistöjä. Laukassa paljon siirtymisiä.


Sandran kanssa mentiin illalla myös kentällä, ravailtiin sekä otettiin kahdeksikolla laukkaa. Suomiputte oli todella hyvä ratsastaa, niinkuin melkein aina. Virtaa sillä olisi ollut vaikka kuinka, mutta hienosti se malttoi olla kiirehtimättä omiaan. :-) Sandran jälkeen otettiin myös Etta-poni pitkästä aikaa käsittelyyn ja ohjasajettiin sillä. Otettiin myös ekaa kertaa ravia, Etta oli todella hieno! ♥


Tänään, maanantaina, kävin ennen kahdeksaa antamassa hevosille kuivaa heinää sisälle. Ulkona oli pakkasen puolella, joten hevosia ei pystynyt laitumelle laskemaan. Minulla oli myös tarkoituksena liikuttaa hevoset heti aamusta, että ehtisin tehdä sen ennen Kiteelle lähtöä.Hevoset saivat syödä heiniä reilun tunnin verran, minä söin aamupalan ja pistin ratsastusvaatteet päälle. Otin Hessun ensimmäisenä käsittelyyn ja mentiin sen kanssa kentällä, pelkästään käyntiä ja ravia. Hessu oli tänään ihan kivalla päällä, eilisen keskittymishäiriöt jäivät pois ja maltettiin heti alusta keskittyä työntekoon. Lähinnä vaan tehtiin ravissa ympyröitä sekä taivuttelua, ei siis sen kummempia. Henri jaksoi tänään räpsiä muutamia kuvia meistä, niin saatiin vähän materiaaliakin. :-)
Hessun jälkeen harjasin Sandran ja käytiin sen kanssa kävelemässä ilman satulaa pellolla. Tämän jälkeen pistettiin hepat ulos nauttimaan olostaan ja itse lähdemme ihan just kohti Kiteetä. :-)


Kommentit