hieman meidän tavoitteita tulevaisuudelle

En ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään tavoitteita sisältävää postausta, joten ajattelin nyt kokeilla keksiä muutaman, jotka toteutuisivat jossain vaiheessa, sanotaanko, että vaikka vuoden sisällä. Kummempia tavoitteita meillä ei tosiaan tällä hetkellä ole, mutta yritän silti keksiä tähän edes muutaman! :-)


SANDRA & TULEVA VARSA
 • Sandran kanssa yritetään pitää kunto yllä ja lihakset kasassa, sillä se helpottaa varsomista huomattavasti. Mitään kovin rankkaa liikuntaa ei tule koko talven yli olemaan, kunhan hevoset muuttavat Kiteelle, käytetään huippuja maastoreittejä hyväksemme!
 • Ensimmäisenä mielessä olisi saada terve ja hyväkäytöksinen varsa, jolle sitten pikku hiljaa ruvetaan opettamaan miten käyttäydytään kuin iso heppa. Haaveissa olisi pitää varsa meillä, mutta katsotaan, mihin elämä meitä kuljettaa. 
 • Sandra saa viettää mammalomaa, jonka jälkeen sitten on suunnitelmissa aloittaa taas treenaaminen, että päästäisiin joskus myös käymään vähän "maailmallakin". Mitään kiirettä ei kuitenkaan ole.
 

ETTA
 • Etan kanssa opetellaan uusia asioita pikku hiljaa, se on kyllä ollut todella hyväkäytöksinen ja helppo nuori! Tällä hetkellä se toimii ohjasajossa aika hyvin, kärrejä ei olla vielä laitettu perään. 
 • Kunhan poni kasvaa ja ikää tulee lisää, yritetään saada joku pieni ratsastaja sille, jotta voitaisiin aloittaa ratsukoulutusta. Tarkoitus on kuitenkin saada Etasta monipuolinen harrasteponi, niin kärreiltä, kuin ratsainkin. 
 

HESSU
 • Hessun kanssa on nyt alkuun tarkoitus treenata vaan ihan rennosti, ilman mitään paineita. Läskiä pitäisi myös saada pois talven mittaan, liikuttaminen helpottuu kun saan hevoset Kiteelle omaan pihaan. 
 • Minulla olisi myös haaveena päästä jossain vaiheessa käymään jotkut kisat Hessun kanssa, ehkä jopa koulua? Sen kanssa olen innostunut sileän ratsastuksesta, se kun on niin kiva hevonen ratsastaa. 
ps. Olemme päättäneet, että Hessu saa meiltä pysyvän kodin... ;-) HENNA
 • Tämä on ehkä vaikein osio, mitähän tavoitteita minulla itselleni olisi... Ehkä tähän riittää, että haluan kehittyä ratsastuksessa jollain saralla sekä saada viettää mahtavia hetkiä karvakorvien kanssa! 

Kommentit

 1. Anonyymi13/10/15

  Oi, onnea uuteen kavioliittoon! :) Ja toivotaan että kaikki menee hyvin varsomisen ja kaiken muunkin kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi16/10/15

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti