heppakuulumisia ja vähän muitakin

Maaliskuu on jo puolessa välissä, enkä ole ehtinyt blogiin kirjoittelemaan juuri mitään. Tosin, ei meille kuulu oikeastaan mitään normaalia kummempaa. Hevostenkaan kanssa en ole ihmeitä touhunnut, tiet ovat nyt niin liukkaat, että ihan turha kuvitella lähtevänsä maastoon.

Vähän aikaa sitten kävin kylläkin Hessulla yksinäni (tai Henri oli mukana kävelemässä) peltolenkillä, ruuna meni ihmeen hyvin. Se on yksin maastossa aika epävarma, mutta selvittiin elossa eikä Hessukaan kummempia säpsyillyt. :-) Peltolenkillä otettiin jopa vähän ravia ja laukkaa, pilkkuheppakin innostui laukasta ja heitti yhden pienen pukinkin. Olisi kyllä mukava päästä kentälle pitkästä aikaa ratsastamaan ihan kunnolla, mutta ensi kesänä on suunnitelmissa tehdä oma kenttä, ei siihen onneksi niin pitkä aika ole!
Viime lauantaina käytiin Henrin kanssa paistamassa yhdellä laavulla makkaraa, oli kyllä mukava pitkästä aikaa viettää hetki luonnon helmassa. Pitäisi käydä useamminkin viettämässä yhteistä aikaa noin, onhan se nyt ihan eri asia kuin istua kotona. :-D


Sandran laskettuun aikaan on enää 57 vuorokautta! Maha jatkaa kasvuaan ja kyllä se vaan on siellä oikealla (tarkoittaen uskomusten mukaan orivarsaa). Tarhassa putte nukkuu ja nauttii keväisistä auringonsäteistä.

puhelinkuva, pari päivää sitten

Yksi ilta ennen iltatallia ohjasajettiin Etalla pieni hetki pimeällä pihalla. Poni oli tosi fiksu, pieni tauko on taas tehnyt sille hyvää. Kaikki tuntuu menevän hyvin perille, voi kun jostain saisi Etalle kärrit niin pääsisi kesällä opettamaan sen niiden eteen! :-)Tämmöisen pikkuiset kuulumiset kera kuvien tällä kertaa! Mukava saada blogin puolelle hieman päivitystä, vaikkakin tämä postailutahti nyt on mitä on... :-(

Kommentit

 1. Anonyymi15/3/16

  Hui, miten teillä on ollut varaa kaikkeen ja nyt vielä kenttäkin?!:) kade olen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo muusta kiinni kun siitä miten elää. :D myö koitetaan käyttää rahat fiksusti. Ja helpottaa, kun pystytään itse tekemään suurin osa hommista siinä säästää yllättävän paljon. :-) eli ei kannata kateellinen olla!

   Poista

Lähetä kommentti