Riinan kanssa ratsastamassa

Viime viikonloppuna saatiin taas Riina ja hänen poikaystävänsä meille vieraiksi. Oli kyllä superkiva nähdä heitä taas ja viettää aikaa yhdessä! Riinan kanssa käytiin ratsastamassakin, sekä lauantaina, että sunnuntaina. Kumpanakaan päivänä ei menty mitään kauhean rankkaa lenkkiä, ihan vaan hölläiltiin. Lauantaina mentiin ihan pelkkää käyntiä, sunnuntaina otettiin vähän ravia ja laukkaakin.

Hevosilla on ihan älytön karvanlähtöaika, tai siis Sandrasta lähtee varmaan eniten. Tykkään keväästä, mutten kyllä tykkää yhtään kun on joka paikka täynnä sitä irtokarvaa... :-D Mietin joskus talvella, että haluaisin klipata hevoset osaksi nyt kun tämä kaamea aika alkaa, mutta se on vieläkin ajatuksen tasolla. Vasta oli pitkä jakso plussaa ja lumet alkoivat sulaa. Tänä aamuna oli -16 pakkasta, joten ainakin vielä saavat hevoset pitää karvansa.

Kaikki kuvat ovat sunnuntailta. Kyllä oli muuten paksu olo, kun oli paksu huppari alla ja toppatakki päällä... :-D


20.03.2016 / tiineysvuorokausia takana 282.
Nyt alkaa pikku hiljaa jo minuakin jännittämään - Sandran laskettuun aikaan on enää noin 50 vuorokautta! Aika on mennyt kyllä tosi nopeasti ja maha on nyt pienessä ajassa venähtänyt ihan hirveästi. Rauhallisia maastolenkkejä aion tehdä suhteellisen lähelle varsomista, Sandra liikkuu kuitenkin mielellään. :-)

Kommentit