Hevosien kuulumisia

Heippa taas! Nyt olisi siis vuorossa kaviokkaiden kuulumisia. Hepoille kuuluu hyvää, samaa mitä ennenkin. Pitkät päivät ulkona, ilman loimia. Heinää turvan edessä ja laumatovereiden seuraa.

Emilia oli meillä tosiaan käymässä muutaman päivän ajan ja kaksi kertaa käytiin ratsastamassa. Sunnuntaina käytiin maastoilemassa eräällä mökkitiellä ja mentiin kaikissa askellajeissa. Minä menin Sandralla ilman satulaa ja Emilia Hessulla. Oli kyllä tosi hauskaa! Hevosetkin tykkäsivät menosta kovasti.

Maanantaina mentiin samalla kokoonpanolla käyntilenkki, noin 2,5 kilometriä. Hevoset eivät olleet koskaan menneet tuota lenkkiä ja katselivatkin uusia maksemia innolla. :-D Kunnialla selvittiin kuitenkin kotiin!

Sandra on nyt ollut aika väsynyt, joten tietoisesti olen mennyt sen kanssa rennommin. Kunto pitää tottakai pysyä yllä joten ihan kokonaan liikutusta ei vielä kehtaa jättää pois. Tänään vuorokausia on takana 265, laskettuun aikaan jäljellä 70vrk. Hui, jännittää! :-)

Otettiin Emilian kanssa hevosista ulkona muutama kuvanen, joten tässäpä niitä!


Kommentit

 1. Anonyymi3/3/16

  Väsynyt tamma, mutta naru turvan ympärillä talutettaessa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väsynyt se on kyllä, mutta testailee edelleen uudempia ihmisiä, joten koska minä olin kameran takana ja Emilia piti Santtua, laitettiin varalta naru turvan ympärille ettei pääse karkuun. :)

   Sandra jyräilee välillä Henrinkin kanssa,hänkin joutuu yleensä pitämään narun puten turvan ympärillä talutellessaan sitä :D

   Poista

Lähetä kommentti