Kaikki hyvin!

Eilen se Sandra tosiaan sitten varsoi, kaikki meni hyvin ja tamma hoiti homman kotiin yksin. Varsa tuli vuorokaudella 331.

N. 20.30 Otettiin hevoset sisälle, Sandra oli koko päivän möllöttänyt tarhassa, eikä heinät oikeen kelvanneet. Maito oli valunut iltapäivästä asti, ei koko aikaa, mutta välillä ihan suihkusi. Arveltiin, että kyllä ensi yönä on pakko jotain tapahtua tai ihme on jos ei. Sandra söi iltaruuat vähän närppien, välillä nosteli takajalkoja mahan alle. Jätettiin hevoset hetkeksi rauhaan.

N. 21.10 Kävin tekemässä pikaisen vilauksen, Sandra oli hieman kostunut hiestä, seisoi hievahtamatta paikallaan. 

N. 21.40 Taas pikavilkaisu, tamma oli makuullaan, koska kuulin kun se nousi ylös ennenkuin menin talliin sisälle. Nyt se oli ihan läpimärkä hiestä. Tulin sisälle ja jätin Sandran rauhaan. Ette usko miten poltteli mennä katsomaan, Henri kuitenkin pakotti minut jäämään sisälle... :-D Tehtiin ruoka, mutten meinannut saada mitään alas, kun jännitti niin kovin! Eniten ehkä se, että mitä jos joku menee pieleen.

N. 22.15 Päätettiin lähteä käymään tallilla taas. Menin ovesta sisään, tajusin heti että Sandra oli makuullaan. Koko talli oli ihan hiljainen, Etta ja Hessukin olivat lopettaneet heinien syönnin. Kävelin karsinan luo, Henri tuli perästä. Ja... ♥ Varsa oli varmasti ihan hetki sitten tullut ulos, koska vain etupää oli ulkona sikiökalvosta (eli pää ja etujalat sekä rinta), napanuora oli paikallaan ja molemmat makasivat. Sandra hörisi tosi lempeästi lapselleen ja näytti kyllä olevan ylpeä! 


Varsa nousi aika nopeasti jaloilleen kuten Sandrakin. Pihkakakkaa tuli aika paljon ja pian myös pissi. Sandralta tuli jälkeisetkin ajallaan ja ruoka alkoi heti maistua.

Sandra antaa varsan imeä ilman ongelmia ja poju on varsin terhakka. :-)

Eka kerta jaloillaan


Kommentit

 1. Anonyymi9/5/16

  Voi taivas miten ihana - paljon onnea!
  Poikahan on kutakuinkin tilauksen mukainenkin, eikös se pitänyt olla tähtipäinen orivarsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä varsinainen hurmuri! ♡
   Ja joo, niinhän sen piti! ;-) vuohissukka ja valkokavio taitaa olla, vieläpä samassa jalassa kuin Sandralla :D hirmu vaikee hahmottaa kun on niin vaaleet jalat :D

   Poista
 2. Onnea upeasta oripojasta :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/5/16

  Kyllä on todella kaunis, voihan ihme. Hellyttävä. Hyvä kun kaikki on mennyt hyvin. Onnea kovasti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti