viikon ikäinen Touho

Heppalapsi on jo viikon ikäinen (tai oikeastaan jo päivän yli :D)! Aika menee kyllä tosi nopeasti, kohtahan se on jo iso, samankokoinen kuin mammansa. Meillä on kaikki mennyt varsin hyvin, Touhon kanssa opetellaan hitaasti mutta varmasti uusia asioita. Ulkonakin on kaksikko saanut käydä nyt joka päivä, ei kamalan pitkiä aikoja vielä, mutta kuitenkin. Touho on varsinainen riiviö; äitiheppaa potkitaan ja kiusataan minkä vaan ehtii, karsinan seiniä ladotaan iltaisin, kun mamma saa syödä väkirehuja ja varsa ei... :D Ihmisiä kohtaan se onneksi on kiltti ja mahdolliset pahat tavat sitten tietysti karsitaan heti pois.


Riina ja hänen poikaystävänsä tulivat meille viime viikon torstaina ja lähtivät sunnuntaina. Kyllä oli taas mukava viettää aikaa ystävien kanssa! Grillattiin, ajeltiin ja vietettiin aikaa ulkona. Tämän postauksen kuvista saadaan siis kiittää Riinaa!

Hessu ja Etta ovat nyt päässeet hieman maistelemaan vihreää laitumen muodossa, ennen tätä niitä syötettiin narun päästä. Mikään kamalan iso aita niillä ei tällä hetkellä vielä ole, mutta sen verran että maistiaiset ovat saaneet. Tulevana kesänä meidän hevoset pääsevätkin metsälaitumille, toivottavasti nämä kelpuuttavat sen... ;)

Kentän paikkaa on nyt katsottu ja suunniteltu, sitä aletaan lähiaikoina kaivaa! Eli pääsen pian ratsastamaan muuallakin kuin maastossa tai pelloilla, mahtavaa! :) Kentästä tulee noin 20m x 30m, ihan hyvin siinä mahtuu yksin menemään. Ja jos se tuntuu ihan kamalan pieneltä, niin saadaan varmaankin jossain vaiheessa laajennettua sitä. Mutta noilla mitoilla lähdetään nyt liikkeelle. Kunhan saadaan kenttä ratsastuskuntoon, minun on tarkoitus alkaa taas treenailemaan Hessun kanssa sekä Ettakin pääsee työskentelemään liinan päässä, ohjasajaen jne... Kärrit sille on tarkoitus saada, että päästäisiin tänä kesänä ajamaankin. Nyt on taas niin monta rautaa tulessa, ettei olla kärriasiaa vielä ehditty sen koommin saada eteenpäin.

Tämän kummempaa meille ei kuulu, tulen taas postailemaan, kun jotain tapahtuu tai on kuvia mitä teille laitella! :)


Kommentit

  1. Anonyymi19/5/16

    Ihania kuvia!!! Hirmuisesti onnea ja rapsutukset sekä varsalle että mammalle :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23/5/16

    teillä on hepat aivan selvästi hyvässä hoidossa ja voivat hyvin. niin tyytyväistä porukkaa !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti