toukokuun loppu

Taas on tovi vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta. Nyt on ollut hirveästi kiirettä, kuten maalla yleensäkin keväällä ja kesällä. :-D Tämän postauksen kuvitan nyt puhelimella kuvatuilla kuvilla, mutta älkää antako sen häiritä!

Aloitetaan nyt vaikka Touhosta. Sehän tuli jo 3 viikon ikäiseksi, hurja, miten nopeasti aika on mennyt! Viime viikolla tuli tulokset sierainnäytteestä, sieltä löytyi sekakasvua ja kaksi bakteeria jotka ovat kummatkin ympäristöperäisiä. Antibiootti, jonka Touho sai, on sellainen joka tehoaa noihin kumpaankin todella hyvin. Lapsi on ollut ihan normaali eikä kuumettakaan ole ollut, joten eläinlääkäri sanoi, että Touho voi nyt elää normaalia varsan elämää! :-) Joka on tietystikin hyvä, kun ilmat ovat näinkin mahtavat, niin kaksikko pääsee ulkoilemaankin.
Hessu ja Etta ovat olleet nyt laitumella osan päivästä sekä ovat alkaneet viettää öitä ulkona. Pieni helpotus, kun ei tarvitse siivota kuin Sandran ja varsan karsina. Hessun kanssa on päästy nyt jopa ratsuilemaankin! Ollaan menty naapurin pellolla, joskin meillekin kaivetaan juuri nyt kentän pohjaa. Pilkkukamu on ollut tauon jälkeen tosi hyvä ratsastaa ja vaihdettiin sille oliivikolmipala, niin ruuna toimii entistä paremmin.
Touholta on nyt nosteltu jalkoja, jätkä nostaa ne kuin vanha tekijä. Ostin sille myös sadeloimen ja fleecen, vielähän ne vähän isoja ovat, mutta onpahan jotkut varalta. Nyt pikkujätkä osaa myös kulkea jo tosi hyvin narussa, joten edistytty on! Hessulta, Etalta ja Sandraltakin vuoltiin kaviot, joten nyt on sekin homma hoidossa. :-)


Kommentit

Lähetä kommentti