heinäkuu

Nyt on aika paljon ehtinyt tapahtua edellisestä postauksesta, mistähän oikein aloittaisin! Juhannus on jo takanapäin ja nyt eletään jo heinäkuun toista päivää. Olen kyllä ollut maailman surkein bloggaaja, vaikka kuinka lupailin, että postailen nyt paljon... Harmittaa, mutta nyt on kyllä oikeasti saanut lentää paikasta toiseen! Touhua on siis riittänyt, välillä enemmän ja välillä vähemmän.


Ensimmäinen blogiinkin omalla tavallaan vaikuttava asia on se, että ostin uuden kameran! Canonissa pysytään, uusi kamera on Canon EOS 700D. Kuusi vuotta palvellut Canon EOS 450D saa nyt jäädä viettämään eläkepäiviä. Kyllä huomaa kuvien laadusta, että vanhassa kamerassa alkoi jo olla "kulumisen" merkkejä, kuvat vaikuttavat nyt paljon paremmilta laadultaan. Vielä on opettelemista, vaikkakin käytännössä kamera on aikalailla samanlainen kuin vanhakin. Olen nyt muutaman kerran ehtinyt sitä testata ja kyllä olen tykännyt!Siirrytään näistä hevoskuvista sitten seuraavaksi vaikka itse kaviokkaiden kuulumisiin. Nehän teitä varmasti eniten kiinnostaa. :-) Hevoset ovat nyt saaneet olla aika rennosti, S & T ovat ulkoilleet pitkiä päiviä ulkona, H & E ovat ulkona 24/7. Osan päivästä laitumella, osan tarhassa.

Viime aikoina en ole ehtinyt edes ratsastaa, päivällä on liian kuuma ja illalla ei ole enää ehtinyt/jaksanut kiivetä satulaan. Harmittaa sekin, mutta toisaalta ei pidä ottaa liikaa stressiä, kun hevoset tuntuvat nauttivan elämästä kuitenkin.

Torstaina Assi ratsasti Hessulla ilman satulaa kentällä. Lähinnä taivutteluita käynnissä ja ravissa. Hessu oli vasempaan suuntaan vähän jäykempi, mutta muuten kaksikolla meni tosi hyvin! :-)

Samana iltana minä hyppäsin Sandran satulaan, menin sillä pikaisesti kaikki askellajit läpi. Kyllä huomaa, että tammalla on ollut ratsuhommista taukoa, tuntuu kuin se olisi samalla tasolla kuin 3-v syksyllä. :-D Mutta se on ihan ymmärrettävää, kun lomaa on kuitenkin takana ihan jonkin verran. Ja kyllä me vielä ehditään, jospa ensi kesänä päästäisiin käymään muutamat kisat! En halua pitää mitään turhaa kiirettä, koska mulle riittää ihan pelkkä hevostelu kotonakin.Perjantaina illalla juoksuttelin Hessun kevyesti liinassa ja ratsastin Sandralla hetken ilman satulaa. Sandra tuntui jo hitusen paremmalta, sillä on kyllä paljon helpompi mennä ilman satulaa, kuin satulan kanssa! :-D Ehkä tottumiskysymys, kun olen mennyt nyt viimeisen 1,5 vuoden aikana niin paljon ilman satulaa...

Tänään hevosilla oli aamulla vuolu, nyt on taas kaviot hoidettu!

Touho puolestaan kasvaa ja voimistuu koko ajan. Se rakastaa rallittelua laitumella ja kiusaa mammatammaa koko ajan. Talutuksessa ori osaa kulkea nätisti, jalat nousee hienosti ja ihmisen kanssa oleminen on oikeastaan aika kivaa. :-)
No, sitten vielä yksi asia, josta ette vielä tiedäkään...


Jep, meillä on koiranpentu! Mikki muutti meille keskiviikko iltana ja on osoittautunut varsin ihanaksi tapaukseksi. Mitähän teille siitä nyt kertoisin...?

Mikki on siis vajaa 13 viikkoinen koiranpentu, uros ja rodultaan sekarotuinen. Tämäkin on Venäjältä tuotu rescuekoira, kuten Diki. Oltiin jo jonkun kerran juteltu Henrin kanssa toisen koiran ottamisesta, näin tästä ilmoituksen ja huvikseni näytin sitä Henrille. Asiat vain lutviutuivat niin, että Mikki sitten loppujen lopuksi sai meiltä kodin. :-) Diki on ottanut pennun hyvin vastaan ja näistä tulee varmasti parhaat kaverit!

Mikki tulee varmasti myös seikkailemaan blogin postauksissa, toivottavasti se ei teitä haittaa!


Nyt ollaan yhden yön reissulla Ilomantsissa, pitkästä aikaa päästiin pois kotoa, joka onkin vaihtelun vuoksi tosi mukavaa! Assi pitää hyvää huolta meidän elukoista ja pihapiiristä, joten voi huoletta lähteä reissuun. Kiitos! ♥

Tällä hetkellä minulla ei tainnut muuta asiaa teille olla, toivottavasti jaksoitte lukea tarinat tänne saakka. Seuraavaan kertaan!

Kommentit

 1. Onnea pennusta! Myökin haetaan nyt keskiviikkona meille pentu kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Voii, mimmonen koira teille kotiutui? :)

   Poista
  2. Meille tuli toinen samanlainen eli japaninpystykorva.
   Toiveissa olis siitä tulevan agility koira niinkuin tämä vanhempi japsi :)

   Poista

Lähetä kommentti