hyvän mielen loikkia kotona


Postaukset ovat olleet viimeaikoina aika estepainotteisia ja sama meno jatkuu tässäkin postauksessa. Ollaan toki tehty muutakin ja menty mm. sileällä, olen juoksuttanut Paxteria liinassa ja ollaan tehty maastakäsittelyä. Viime viikolla meillä oli kenttä "remontissa"; levennettiin kenttää noin viisi metriä ja ajoin sinne pintahiekat. Nyt on mukavampi pohja mennä, etenkin Hessulle, jolla ei ole kenkiä. Kyllähän tuo on vielä hieman epätasainen ja aika pehmyt, mutta siitä se ajan kanssa asettuu. :-)

Eilen sain Henrin kuvaamaan meitä, koska ajattelin ottaa hieman hyppyjä perjantain valmennusta silmällä pitäen. Kokeiltiin ensimmäisen kerran baucher-kuolainta kolmipalana, koska normaalilla kolmipalalla Paxter on hypätessä vähän turhan "kadoksissa", jos niin voi sanoa. Tuolla baucherilla se toimi tosi hyvin, joten kokeillaan nyt sitä meidän estekuolaimeksi. 

Paxter oli eilen tosi mukava ratsastaa, joskin se kuumui jonkin verran. Ruuna on kyllä silloin yleensä helpompi ratsastaa avuille, kun se on vähän "tulisilla hiilillä". Lämmittelyn pidin aika lyhyenä, tein kaikissa askellajeissa ympyröitä kumpaankin suuntaan sekä ravissa vähän avoja. 

Hypyt sujui tosi hyvin, mulla on kyllä istunnan ja myötäämisen kanssa vielä harjoittelua, kuten kuvista näkyy (huomasin muuten että kaikki kuvat on samasta suunnasta, hypättiin kyllä toiseenkin :-D). Paxterilla on iso ja pyöreä hyppy, en ole pitkään aikaan hypännyt tuollaisella hevosella, joten sekin vaatii vielä totuttelua. Mutta kyllä tämä tästä, toivottavasti ei teidän silmään näytä ihan kamalalta! :-D

Tänään lähdetään maastoon ja mennään perjantaihin asti aika rennosti. Perjantai iltana on sitten Mikael Wahlmanin valmennus Joensuussa, jonne lähdetään. Haluaisitteko jonkinlaisen videopostauksen reissusta?


Kommentit

  1. Anonyymi27/9/17

    Kyllä videopostaukselle!
    Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti