onni on niin huomaamaton

Pitkästä aikaa ajattelin kirjoitella kuulumisia blogin puolelle. Ei vaan ole jaksanut avata bloggeria ja kirjoittaa mitä viime aikoina on tapahtunut. Mitään ihmeellistä ei kuitenkaan, joten tylsähkö kuulumispostaus tämäkin, höystettynä puhelinkuvilla.

Viime perjantaina käytiin Henrin kanssa muutamilla, heh, meikäläisen eka kerta baarissa. :D Oli tosi hauska ilta! Lauantaina meninkin käymään porukoiden luona, ratsastelin illasta Sandralla kentällä. Mentiin aika rennosti kaikki askellajit läpi, Sandra oli hieno. ♥ Sunnuntaina pistin sille pitkästä aikaa kärrit perään ja käytiin maastossa sekä pellolla ajelemassa. Talvella olisi tarkoitus pistää suomiputte reen eteen, pitänee nyt ajella useamman kerran kärreillä ensin, koska siitä on ollut taukoa. :)
Sunnuntaina illan suussa palailin Kiteelle, iskä heitti minut Tohmajärvelle, josta Henri tuli hakemaan. Muutettiin sunnuntaina siis yhteen, jee! ♥ Nyt ollaan harjoiteltu yhdessä asumista muutama päivä ja hyvin on mennyt. On niin ihana viettää illat kullan kanssa ja nukkua yöt kainalossa. Koulukin alkoi maanantaina, siellä nyt on yhtä tylsää kuten aina. Tässä jaksossa minulla on kemiaa, taidetta ja kulttuuria sekä tuotantoeläintä. No, onneksi on vika vuosi, nyt pitää vaan tsempata!
Eipä tän kummempia tänne, makaan sohvalla ja odottelen Henriä töistä kotiin. Viikonlopuksi mennään meille, joten ehkä jotain heppapostaustakin on luvassa! :)

Kommentit