pitkästä aikaa

Blogiin kirjoittelu on nyt jäänyt vähän vähemmälle. Ei oikein ole uusia kuvia eikä uusia kuulumisikaan. Kamera on pölyttynyt koko viikon kameralaukussa, puhelimella olen satunnaisesti räpsinyt muutamia kuvia. Päivät on menneet suurimmaksi osaksi koulussa, voi että osaa olla tylsää... Lisäksi tuli käytyä lenkillä useampana iltana kuluneella viikolla. Pitäisi vaan saada kammettua itsensä ylös ja lähteä ulos. Tehtiin tällä viikolla Henrin kanssa makaroonilaatikkoa ja karjalanpaistia, vitsit miten hyvää oli! Kyllä meistä kokkeja tulee. ;)


Mulla alkoi eilen syysloma ja tuli käytyä Joensuussa vähän shoppailemassa. Kummempia en ostellut, yhdet housut, urheilukerraston ja vähän pientä sälää. En ollut eilen koulussa lainkaan, iskä haki minut Kiteeltä aamulla, koska eläinlääkärin piti tulla raspaamaan hevosten hampaat. Loppujen lopuksi eläinlääkäri ei ehtinytkään käymään ja kävi tänään aamulla. Molemmilta hevosilta saatiin raspattua ilman rauhoitusta ja kummatkin saivat paljon kehuja osakseen. :)

Tänään en ole tehnyt kummempia, käytiin ajamassa kylällä, koska mulla on tiistaina inssi. Suurin osa päivästä meni aikaa kulutellen sisällä, koska ulkona oli niin inhottava ilma... Illalla heppailin sen verran, että ratsastin Sandralla 45 minuutin treenin ja taluttelin Halia sekä annoin sen juosta irtona. Kenttä ei ollut missään kehuttavassa kunnossa, tosi märkä ja upottikin toisesta päädystä.

Sandran kanssa käveltiin suht pitkät alkukäynnit ja tehtiin alussa käynnissä avoja ja väistöjä kumpaankin suuntaan. Ravissa vaihtelin paljon suuntaa ja mentiin jonkin verran harjoitusraviakin. Laukassa annoin Sandran ensin laukata reippaasti kumpaankin suuntaan, jonka jälkeen otin molempiin suuntiin käynti-laukka-käynti siirtymisiä. Ne sujui tosi hyvin, Sandra oli hienosti kuulolla! Lopuksi ravailin vielä ilman jalustimia löysin ohjin, jonka jälkeen käveltiin loppukäynnit.

Halille en kehdannut suuhun kuolaimia laittaa ja alkoi olla jo aika hämärä, joten en selkään noussut. Kävelin sen kanssa maastakäsin ja tehtiin kiemuroita sekä väistämisharjoituksia. Hölkkyytin hetken tammaa liinassa, jonka jälkeen laskin Halipulan irti. Se ravaili ja laukkaili itsekseen jonkun aikaa, ja sen jälkeen kävelytin loppukäynnit.

Hevoset ovat saaneet vielä olla laitumella, vaikkei siellä mitään syömistä juurikaan ole. Saavat kuitenkin liikkua laajemmalla alalla eikä tarha ole ihan niin vellillä, kun eivät siinä koko aikaa pyöri. Sandra oli kuitenkin päättänyt itse ulkoistaa itsensä laitumelta, ilmeisesti oli juossut langoista läpi. :D Hali oli kuitenkin aidan sisäpuolella, vaikka lanka oli maassa. Fiksu heppa!


Nyt taidan keskittyä Putouksen katsomiseen ja kunhan tämä loppuu, menen hoitamaan iltatallin. Palaamisiin! :)

Kommentit