Te tartutte toisiin nyt niin kuin kieli kylmään rautaan

Pakkaset ovat saavuttaaneet meidänkin mäen, voi että aamuisin on kaunista, kun aurinko paistaa ja joka paikka on kuurassa. Eilen ei tainnut mennä ollenkaan plussan puolelle edes päivällä, tai jos meni niin ei paljoakaan.

Ollaan nyt muutama päivä opeteltu Dikin kanssa yhdessä oloa. Siitä on kuoriutunut todella ihana persoona, olen kiintynyt siihen älyttömästi näinkin lyhyessä ajassa. Onhan se vielä vähän pentu, mutta silti tosi fiksu. Diki on todella hellyydenkipeä ja nyt se jopa uskaltaa leikkiä. Puruluutkin ovat kovassa käytössä!Eilen ratsastin Sandralla ihan pienen hetken ilman satulaa. Kenttä on niin kova, ettei siellä voi mennä lainkaan. Käveltiin suomiputen kanssa pellot ympäri ja lopetettiin siihen. Halia en olekaan nyt liikuttanut, koska en sillä halua pellolle mennä. Tamman kanssa ei ole vielä sellaista luottamusta, että uskaltaisin lähteä aitojen sisäpuolelta pois. :D Hali sai siis ihan vaan harjauksen osakseen.

Kävin eilen myös Riinan luona. Tehtiin tortilloja, voi että oli hyvää! Ajettiin vähän kyläbilistä ja Riina tuli sen jälkeen käymään meillä. Ei tehty sen kummempia, käytiin koirien kanssa lenkillä. :)

Tänään tuskin teen mitään kummempaa, Henri tulee illalla ja huomenna lähdemme hänen ja Dikin kanssa Kiteelle. Palaillaan!


Kommentit

 1. Anonyymi17/10/14

  Diki on kyllä komea! Mitä rotuja siinä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dikitin kiittää! :)
   En osaa sanoa varmaksi mitä rotuja tässä on. Diki on rescue koira, pelastettu pentuna kadulta. Mahdollisesti 1/3 on venäläiseurooppalaista laikaa. Epäily on myös, että tässä on jotain paimentajaa, koska Diki omaa jonkinlaisen paimenvietin ja muutenkin vaikuttaa ihan paimenkoiralta. :-)

   Poista

Lähetä kommentti