Sandrailua

Perjantaina ratsastin Sandralla kotiin päästyäni. Mentiin kaikki askellajit läpi ja otettiin hieman väistöjä. Sandra tuntui tosi kivalta! Perjantailta ei valitettavasti ole kuvia, koska oli jo ihan pimeää, kunnes kentälle päästiin. 

Lauantaina päätin pitkästä aikaa hypätä, rakensin kentälle kaksi pystyä, yhden ristikon sekä yhden minipystyn. Kokeilin Sandralle fullcheek kuolainta, koska se ei aina ole esteillä kääntynyt juuri siitä mistä olen halunnut. Vauvalla on intoa ehkä hieman liikaa... Nyt se kuitenkin toimi tosi hyvin, saatiin hyviä hyppyjä kaikille esteille vaikka muutama pudotuskin tuli. Olen niin tyytyväinen pikku tyttöön. ♥

Sunnuntaina päätin pitkästä aikaa olla nousematta satulaan ja juoksuttaa Sandraa. Päädyin laskemaan sen ensin irti ja räpsimään kuvia, Henri hoputti tammaa liikkumaan. Lopuksi hölkkyytin sitä molempiin suuntiin liinassa loppuraveiksi. Juoksutus kuvia on miljoona, koittakaa kestää. :D En osannut valita vain parhaimpia.
Kommentit

 1. Anonyymi6/10/14

  Olipas kivoja kuvia!:)
  Sandra on aika kivan mallinen, siis sopusuhtainen, oletko koskaan näyttelyissä sen kanssa käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Käytiin Sandran kanssa Hippoksen näyttelyissä kahdesti, 1v ja 2v. Lisäksi ollaan käyty yksissä mätsäreissä 3v syksyllä. :)

   Poista

Lähetä kommentti