mitä meille oikein kuuluu?

Ei ole tullut kirjoiteltua blogiin pitkään aikaan. Innostus on ollut jossain kiven takana. Dikin blogiin olen muutamaan otteeseen kirjoitellut, mutta postaamisintoa vähentää vielä se, etten ole jaksanut kuvailla kameralla kunnolla. Jospa sitä taas aika ajoin jaksaisi raahautua postaamaan meidän kuulumisia!

Tosiaan, jälleen kerran, mitään ihmeitä ei ole tapahtunut. Vaihdoin blogiin hieman talvisemman ja yksinkertaisemman bannerin, jossa on vain Sandran kuva. Hali on meillä kyllä edelleen Sandran kaverina, mutta ehkäpä nyt jatkan kirjoittelua suomiputen ja itseni kuulumisista, vaikka voihan Hali välillä vilahdella teksteissä ja kuvissa. :)

Minulla alkoi torstaina joululoma, jota vietän tällä hetkellä Henrin, Dikin ja perheen kanssa Ilomantsissa. Nyt pääsee pitkästä aikaa heppailemaankin muutaman päivän enemmän, kuin vain viikonlopun yli! Joulukin koputtelee jo oven takana, ihanaa, saa pitkästä aikaa vaan levätä ja rentoutua. Toinen päivä tammikuuta menenkin sitten jälleen työharjoitteluun, pääsiäisen jälkeen sitten vasta takaisin kouluun. Silloin on pari viikkoa koulua ja sen jälkeen pääsenkin sieltä kokonaan pois! Paitsi että toukokuussa on vielä valmistujaiset. Huh, kohta on kolmen vuoden urakka takana!

Koitan nyt joululoman aikana postailla hieman useammin, toivotaan että se onnistuu.

Ainiin, minun haaveet omasta kasvatista ovat taas heränneet henkiin. Tällä kertaa entistä todellisempina. Keväällä, vihdoin, astutamme Sandran! Orista ei ole vielä varmuutta, mutta vaihtoehtoja on muutama. Olen niiiiiiin onnellinen! :)


Kommentit

  1. Anonyymi22/12/14

    Heino postaus ! Oikein hyvää Joulua ja Onnekasta uutta Vuotta !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti