rekiretki

Tänään valjastettiin jälleen Sandra reen eteen ja ajeltiin joku puolisen tuntia peltolenkillä sekä muutamia pätkiä umpihangessakin. Sandra meni tosi hienosti, kolmas kerta reen edessä. Oon niin ylpeä meidän kasvatista! ♥ Diki sai juosta mukana, voi että pieni hauvakin oli innoissaan. :-)
Joulu oli ja "meni". Sen kummempia joululahjoja en saanut, Henrin kanssa yhteisiksi keittiöjuttuja sun muuta pientä. Tosin, oli Henrikin mulle ostanut yöpaidan ja heppakorvikset. Kiitos kulta. ♥ Mulle joulu tarkoittaa nykyään lähinnä sitä, että ollaan perheen ja läheisten kanssa sekä syödään hyvin. Kameraa en ole ikävä kyllä jaksanut kanniskella mukana, oon nykyään tosi laiska kuvaamaan. Jospa se innostus sieltä joskus vielä nousisi. Blogiinkaan ei ole hirveästi intoa kirjoittaa, koska kuviakaan ei ole. Onneksi iskä otti tänään muutamia kuvasia Sandralla ajeluista.

Halista en tosiaan nyt tänne blogiin kirjoittele, ainakaan kovin säännöllisesti. Kunhan Sandran varsottamisprojekti joskus etenee, niin tulee blogille jotain järkevää sisältöäkin. :-D Kiitokset kuitenkin kaikille lukijoille, että jaksatte roikkua mukana. Blogi on nyt kokenut ylä- ja alamäkiä postailuiden suhteen ja muuttunutkin aika lailla tässä viime aikoina. Tuskin tätä koskaan saan enää samanlaiseksi kuin aiemmin, mutta joskus tänne on ihan hauska kirjoitella. Vaikka sitten omaksi ilokseen. :-)

Kommentit

 1. Hienoja kuvia,ja fiksukäytöksinen tamma! Hyvää joulua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sandra on! :-)
   Samoin sinne!

   Poista

Lähetä kommentti