Niityllä lunta, hiljaiset kadut, taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus

Kaksi yötä jouluun! Voi kamala, miten nopeasti tämä vuosi on hävinnyt jonnekin. Pian on jo vuoden vaihde ja jälleen eletään taas uutta vuotta. Meillä täällä Ilomantsissa on ihan kivasti lunta ja pakkastakin on vähän alle kymmenen astetta. Tänä aamuna oli niin kaunista, kun aurinko paistoi.


Tänään kävin Sandralla maastoilemassa. Mentiin muuten käyntiä, mutta otettiin yksi ravipätkä. Vaikka varpaat ja naama jäätyivät ja kotiin tultua kylmi ihan hirveästi, pieni maastolenkki piristi kummasti. Suomiputtekin tuntui tykkäävän. Talvessa (ja lumessa) parasta on juuri tämä, pakkanen, ihanat ilmat ja lumi. Pääsee vähän hevostenkin kanssa hankijumppailemaan!


Huomenna lähdemme Henrin kanssa iltaseltaan moikkaamaan Gegaa, pitkästä aikaa! Syksyllä tuli käytyä katsomassa läsipäätä, onneksi nyt tarjoutui taas mahdollisuus. Gega on kyllä todella hyvässä kodissa, sellaisen se tamma on ansainnutkin.

Eilen innostuttiin Henrin kanssa leipomaan suklaamuffinsseja sekä kääretorttu, saa nähdä milloin saadaan ne syötyä, kun jouluherkut muutenkin painaa päälle. :-D Huomenna meinasin ratsastaa Sandralla kevyesti, jouluaattona on tarkoitus ajella reellä pellolla.

Nyt joululomalla on niin ihana, kun saa nukkua pitkään eikä tarvitse stressata mistään. Tänäänkin noustiin vasta lähempänä yhtätoista. Kyllä sitä jaksaa ahertaa kevään, kun nyt saa höllätä.
Kommentit