Ensimmäiset päivät uudessa kodissa

Hevoset ovat jo muutaman päivän asuttaneet pihapiiriämme, enkä voi kyllä sanoa että kaduttaisi. Olen niin onnellinen, vaikkakin nyt tuntuu vielä hieman oudolta, että karvakorvat ovat näin lähellä ja niille voi milloin vain käydä juttelemassa ja jakamassa rapsutuksia. Kaviokkaat ovat viihtyneet hyvin, ne ovat rauhallisia ja nauttivat olostaan. Niinkuin vähän arvelinkin. Muutto sujui siihen nähden helposti, kun niillä pysyi samat heppakaverit ja täällä on tutut ihmiset. Paikka vain muuttui. :-)

Talli ei tosiaan vielä ole ihan valmis, sieltä puuttuu kaikennäköistä pientä ja suurta, mutta toimiva se on. Varusteet ovat alkaneet löytää paikkojaan ja sitä rataa. Tästä se pikkuhiljaa, hevoset nyt kuitenkin pystyvät asumaan turvallisesti ja se on tietysti pääasia.

Hevoset menevät aamulla hieman jälkeen kuuden ulos ja sisälle ne otetaan iltaisin joskus kahdeksan yhdeksän väliin. Ne siis saavat olla mahdollisimman pitkät päivät ulkona, mikä on tietysti vain hyvä. Ulos ne saavat pitkin päivää heinää, sisälle annetaan vain iltaheinät sekä väkirehut.

Maastossakin ollaan ehditty käymään jo kahdesti, eilen käytiin kaverini kanssa kävelemässä, minä menin Hessulla ja Assi Sandralla. Tänään käytiin myös maastolenkillä, samalla kokoonpanolla. Jopa ravailtiinkin ja hepat osasivat kyllä käyttäytyä hienosti! Ei niitä tunnu uusi paikka hätkähdyttävän yhtään. :-)

Loppuun vielä muutama puhelinkuva näiltä päiviltä. Palaamisiin!

Kommentit