heppakuvia

Meidän joulu sujui aika rauhallisissa fiiliksissä. Aattona oltiin Henrin sukulaisten seurassa, Joulupäivänä minun vanhempani kävivät meillä syömässä ja Tapaninpäivänä me käytiin päiväseltään Ilomantissa. On ollut tosi kiva rauhoittua kotiin ihan vaan Henrin kanssa kahdestaan sekä hoidella tallihommia ilman mitään kiirettä minnekään. Ollaan ehditty pitkästä aikaa katsoa telkkariakin, me ei juurikaan nimittäin ehditä sitä arkena avata.


Eilinen iltaruoka, vähän vaihtelua jouluruokiin... :-D
Ratsastamassa en ole nyt käynyt, pitäisi koittaa joku päivä ehtiä hevosen selkään ja käydä Sandralla oikein pitkällä maastolenkillä. Tällä hetkellä täällä on pakkasta vajaa 10 astetta, tuntuu ihan huisin kylmältä... Lunta ei juurikaan ole, saisi kyllä tulla, että päästäisiin rekiajelulle!

Tänään harjailin kaikki hevoset läpi ja otettiin jokaisesta muutamia kuvia, Etan kanssa käytiin kävelemässä metsätiellä, Hessun ja Sandran kanssa pyörittiin vaan pihassa.


Niin se vaan on tiineyskin edennyt, vaikka tuntuu että aika on mennyt tosi hitaasti. Tiineyttä on nyt takana 198 vuorokautta. Jäljellä on noin 137 vuorokautta. Huh, en millään malttaisi odottaa kevääseen! Onneksi nyt ei enää huisin pitkä aika siihen olekaan. :-)
Meille ei siis kuulu oikeastaan tämän ihmeempiä. Vaikka joulukuu nyt jo onkin melkein ohitse, niin lupaan silti toteuttaa teidän lähettämiänne postaustoiveita, niin saadaan blogiinkin jotakin eloa! :-)

Kommentit