Hiphei, me muutetaan!

Tämä joulukuukin  on hujahtanut tosi nopeasti, blogi on ollut aika hiljainen, mutta lupaan toteuttaa teille niitä erikoispostaus toiveita vielä jos en joulukuun aikana niin sitten muulloin. :-)

Tosiaan, huomenna 19.12.2015 hevoset jättävät Ilomantsin taakseen ja muuttavat Kiteelle! Kaviokkaat matkustavat meille kahdella trailerilla, nyt ei auta muuta kuin toivoa että kaikki sujuu muuton suhteen hyvin ja hevoset sopeutuvat nopeasti uuteen kotiinsa. On niiiiiiiin mahtavaa saada ne tänne!!! ♡ Liekköhän nukun ensi yönä ollenkaan...?

Lähdetään huomenna heti aamutuimaan ajelemaan Ilomantsiin, viimeistään seiskan maissa. Aikomuksena on päästä reilusti ennen pimeää takaisin Kiteelle, että voidaan turvallisesti päästää hevoset tutustumaan uuteen tarhaansa. :-)


Kommentit

 1. Anonyymi18/12/15

  NOH, siitähän alkaakin tosi vastuullinen elämän vaihe...kiinni pitää hoitajat..miten käy aikaisemman tallin ja aitaukset siellä...eikun voimia tulevaan aikaan ja elämä kiteytyy nyt Kiteelle. Hyvää jatkoa....toivottavasti taloudellisesti ei vie liian tiukoille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tää vastuullista ollut tähänkin asti, minun hevosethan ne ovat. :-) Talli ja tarha ei häviä minnekään, siellä ne pysyy omalla paikallaan. Tuskin tulee kustannuksien kanssa ongelmia, kotona on niin paljon halvempi pitää. :-)

   Poista
 2. Toivottavasti muutto sujuu rauhallisesti ja hepat viihtyvät uudessa paikassa ! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti