ponin kanssa ratsujuttuja

Etta pääsi tänään vähän hommiin, kun ajattelin pitkästä aikaa kiivetä sen selkään. Edellisestä kerrasta onkin jo 1,5 kuukautta, joten muisteltiin vähän, mitä ratsuna oleminen on. Mentiin vaan noin vartti kentällä, koska hommat luonnistui sen verran hyvin, niin en halunnut pilata hyvää menoa liian pitkällä ratsastuksella. :-)

Pääosin vaan käveltiin ympäri kenttää, mutta otettiin vähän raviakin! Ei paljoa, muutama kierros vaan molempiin suuntiin. Etta meni kyllä kaikenkaikkiaan tosi hyvin, se on kyllä niin helppo opettaa, että ihan pelottaa. :-D Nyt poni saa taas pienen huilaustauon, enkä käy selässä. Koitetaan Henrin kanssa laittaa sille kärryt perään tässä joku päivä, kun sattuu sopiva hetki.

Tiedän, että olen ponille liian iso (ehkä en pituuteni puolesta, mutta painon). Meillä nyt vaan ei ole oikein ketään muutakaan ratsastajaa Etalle ja näillä ratsastusmäärillä se ei oikeasti mene pilalle. :-) Mulla on nyt tavoitteena laihduttaa, olenkin jo onnistunut tiputtamaan painoa useamman kilon tässä kesän aikana. Poni toimii hyvänä motivaattorina. ;-)
Kommentit

 1. Anonyymi2/9/16

  Et kyllä ees hirmu isolta näytä tuolla selässä! :D tsemppiä laihdutukseen, itsellä ei onnistu kun ei oo mitään motivaatioo... :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D oon miekin jo aika kauan yrittänyt mutta jotenkin yritys on aina kariutunut :D nyt on niin hyvä fiilis jo tippuneista kiloista että se tuo mitivaatiota vielä lisää :)

   Poista
 2. Joo edellistä kompaten et kyllä kauhean isolle selässä näytä.
  Mitä oon seurannu niin Etta vaikuttaa tosi fiksulle hevoskansalaiselle että ottaa kaiken mitä tulee oli se kärryt tai ratsastaja hirveitä paineita ottamatta niin uskon että siitä tulee vielä hieno pikku ratsu ajoponiominaisuuksilla :)
  Ihan tällee kommenttia kirjottaessa tuli mielee oletko ajatellu valjakkoajoa Ettalla?
  Harjoittelu ja kilpailumielessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvä jos ei näytä pahalle :D
   Joo, tää on kyllä ihan huippu tapaus! Ja niin helppo, etten jaksa ottaa mitään stressiä tämän kouluttamisen kanssa. Etta varmasti oppii, vaikka koulutus ei etenekkään ihan niin nopeasti, mitä oppikirjojen mukaan "pitäisi". :)

   Oon kyllä miettinyt! Useampi on sanonut, että tästä tulisi mukava valjakkoponi. Täälläpäin varmasti kotona harjoittelu onnistuisi, mutta kisoja tai muitakaan täällä en ole kuullut kenenkään järjestävän, joten saa nähdä... :)

   Poista
  2. Harjun oppimiskeskuksessa välillä taitaa harvakseltaan olla valjakkokisoja tai on ainakin joskus ollut :)
   Siellä koulussa ollessani meillä oli valjakkoajokurssi ja tykkäsin siitä touhusta kun on vähän erilaista normikärryajeluun verrattuna :)

   Poista
  3. Etelä-suomessa niitä varmasti on jonkin verran, mutta meiltä matkaa tulee tuonne Harjuunkin joku 250 kilometriä suuntaansa. Vaikka Etta matkustaakin hyvin, niin kyllä on silti aika vaikea lähteä niin pitkälle kisoihin... :( No, katsellaan mihin tämä muotoutuu! :) miusta on ihana vaan harrastella hevosten kanssa, jos muutamat pikkukisat pääsisi käymään aina välillä, niin se tuo kivaa puhtia ja antaa lisää motivaatiota :D

   Poista

Lähetä kommentti