syksyNiin se vaan jonkinsortin syysflunssa iski minuunkin, olo on tällä hetkellä ihan järkyttävä, mutta pakko yrittää olla jalkeilla, koska tekeminen ei lopu. Tänä aamuna alkoi järkyttävä kurkkukipu ja nyt päivän mittaan on alkanut tuntua, että kuume nousee. No, jospa tämä tästä, särkylääkettä vaan naamaan ja yritettävä levätä ne pienet hetket mitkä ehtii...


Syksy saa aina miettimään mm. hevosten loimituksia tulevan talven varalle. Nyt on aika kaivaa sadeloimet esille odottamaan käyttöä. Syksy on muuten ihan kivaa aikaa, mutta kun sataa niin silloin ärsytyskynnys nousee. Mikään ei kuivu, ulkona kastuu, on kylmää ja koleaa, hevosten tarhat on vellillä... Vieläkö jatkan? Toivottavasti tänä talvena tulisi taas kunnolla lunta ja mahdollisimman aikaisin, ettei tuota kuravelli-kautta jatkuisi kauaa.Meidän kani Ruben muutti tänään ulkoa sisälle. Se on asustellut nyt yksinään jonkun kuukauden, koska toinen kani Ringo kuoli ihan yllättäen. Ruben on siis belgianjättiuros, nyt reilun vuoden ikäinen. Se saa asustella nyt tehdashäkissä tallin puolella tämän talven. :-)


"Heippa vaan, meitä te ette vielä tunnekaan! Ollaan nyt neljä päivää oltu meidän uudessa himassa ja täällä on oikeestaan ihan mukavaa!"
Viola
Uuno
Ariel

Kommentit

 1. Voi ihania vuohia :D Meillä on kaks vuohta, toine sarveton ja toisella on sarvet.
  Vuohet on tosi hauskoja veijareita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että :) joo nää kyllä on! katotaan miten paljon saavat ensi kesänä tuhoa aikaan :D :D

   Poista

Lähetä kommentti