peltorallia
Hessu on nyt saanut lomailla selkänsä kanssa, joskin arnikakuurin jälkeen se on ollut parempi. Hopoa on nyt loimitettu sadeloimella ulos joka päivä, varmasti sekin tekee osansa, kun ei pääse selkä ottamaan enempää kylmää. Ensi viikolla ajattelin pikkuhiljaa aloitella liikutusta. Meillä on seuraava tunti 28.09 keskiviikkona, enkä vielä tiedä kummalla hevosella menen.

Sandran kanssa käytiin tiistaina maastoilemassa, mentiin kaikki askellajit tosi rennosti. Ei oltu pitkään, ehkä noin puolisen tuntia. Sandra tykkäsi kyllä menosta kovasti ja olisi halunnut mennä enemmänkin... :D Keskiviikkona mentiin naapurin pellolle rallittelemaan, oli tosi kiva kun päästiin menemään huoletta vähän kovempaakin! Oli aika myöhä, kun ratsastamaan lähdin, josta syystä kuvat ovat vähän mitä ovat... Kiitos Henrille, kun jaksoi tulla meitä kuvailemaan ♥

Sandra oli pellolla tosi kiva ratsastaa, alkuun käveltiin ihan jonkin aikaa, sitten ravailtiin ja lopuksi laukkailtiin. Mentiin aika isolla ympyrällä enkä vaatinut hevoselta juuri mitään. Lähinnä vaan sitä, että se kesti alla eikä karannut minnekään. Laukkaa otettiin myös pitkään ylämäkeen, Sandra tykkäsi kyllä kovasti ja vauhtia löytyi! Lopuksi mentiin taas isolla ympyrällä rennot loppuverkat.


Nyt hevoset saavat lomailla kolme päivää, koska päästiin pitkästä aikaa käymään vanhemmillani Ilomantissa! Maanantaina taas hommat jatkuu, katsotaan mitä heppojen kanssa touhutaan. :)

Kommentit

 1. Anonyymi17/9/16

  Onko teillä joku vakiohoitaja, joka hoitaa eläimet kun olette itse reissussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti :) Assi, joka on muutamassa postauksessakin esiintynyt, hoitaa meidän elukat kun ollaan pois. On kyllä korvaamaton apu, ei kukaan jaksa olla kotona koko ajan, vaikka siellä kuinka ihanaa ja kivaa onkin, ilman että minnekään pääsee tuulettumaan. :D

   Poista

Lähetä kommentti