maanantai

Viime viikolla tuli kiivettyä hevosen selkään niin vähän, että ihan hävettää. Sunnuntaina ratsastin Sandralla noin puoli tuntia kentällä, mentiin pääosin käyntiä ja työskenneltiin siinä, muutama kierros otettiin ravia kumpaankin suuntaan. Sandra tuntui yllättävän hyvälle, olen nyt ratsastellut sitä käytännössä kuin nuorta, raakaa hevosta; ratsastusta - muutama päivä taukoa - ratsastusta jne... Tuo taktiikka toimii Sandran kanssa paljon paremmin, kuin ratsastus joka päivä. Tamma saa vähän miettiä ja tauon jälkeen sillä on työmotivaatio tosi hyvä, silloin se jaksaa keskittyä. :-)

Eilen, maanantaina, kävi eläinlääkäri tekemässä vuosittaiset hampaiden raspaukset. Hessulla piikkejä oli ihan jonkin verran, Sandralla ja Etalla vähemmän. Hessu sai myös rokotteen, joten se saa nyt olla rokotuslomalla. Päivällä en ehtinyt ratsastaa, joten illalla kiipesin Sandran selkään. Henri jaksoi tulla ottamaan muutaman kuvan meistä, mutta koska kello oli jo kahdeksan, alkoi olla niin hämärä ettei kuvat onnistuneet. Laitan tähän nyt kaksi kuvaa, jotka olivat laadultaan parhaimmat, mutta ei kyllä hyvät. 

Mentiin noin tunti, Sandra oli tosi kivasti avuilla ja jaksoi keskittyä hommiin. Tehtiin ihan perusjuttuja, pääasia, että putte toimi. :-) Loppukäynnit lähdettiin kävelemään maastoon, joka olikin ihan kivaa vaihtelua, vaikka olikin jo tosi pimeää. Nyt olen jopa jotenkuten oppinut istumaan tuossa koulusatulassa, vaikka ei se kyllä edelleenkään täysin omalta tunnu. :-D

Tänään yritän jossain välissä taas kavuta Sandran selkään, koska huomenna on taas tunti. Tällä kertaa menen Sandralla, koska Hessu on tosiaan eilen rokotettu. Saa nähdä mitä tunnista tulee, vähän kyllä jännittää!
rakas oripoika ♥

Kommentit